tamer köse hakkında bilgi?

mellisam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
8
0
37
sitelere baktım ama pek de emın olamadım .amelıyat olanlar olumlu olumsuz yorum yaparlarsa sewınırım. bır de yenı fıyatı nedir?

Merhaba.. Ben Tamer Bey'e 10 gün önce ameliyat oldum. Şu an kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile :) Kendisi çok iyi bir doktor. Onu seçtiğim için hiç pişman değilim. Sorunuz varsa cevaplamak isterim.. Fiyatı 3500 TL şu an.

Muleta Merhaba... Ben de Tamer Bey'e ameliyat olmak istiyorum.Hatta gittim ilk görüşmemi de yaptım :) Ama daha ameliyat için gün alamadım iş yoğunluğum sebebiyle.Nasıl geçti ameliyatın? Ameliyat sonrası süreç zor muydu?Benim hem kemer hem eğrilik hem de nefes problemim var.Tamer Bey hepsini maksimum 40 dakika da çözeriz dedi ama ben biraz çekimser kaldım açıkçası.

Muleta Merhaba... Ben de Tamer Bey'e ameliyat olmak istiyorum.Hatta gittim ilk görüşmemi de yaptım :) Ama daha ameliyat için gün alamadım iş yoğunluğum sebebiyle.Nasıl geçti ameliyatın? Ameliyat sonrası süreç zor muydu?Benim hem kemer hem eğrilik hem de nefes problemim var.Tamer Bey hepsini maksimum 40 dakika da çözeriz dedi ama ben biraz çekimser kaldım açıkçası.
iyi aksamlar bende gittim tamer beye 30 dk da cozeriz dedi benim hafif deviasyon ve kemer var cok kava bir burun degil ama 30 dk nasil cozulcek anlamadim dogrumu soyliyor acaba

İyi akşamlar miro.bende bilmiyorum maalesef.bugün tamer beyin asistanini aradim yarin randevu alip tekrar görüşmeye gidecektim ama hastane değiştiriyormuş kendisi pazartesi tekrar arayin anca o zaman randevu verebilirim dedi. bakalim kafamdaki soru işaretlerini netlestirip bir an önce olsun bitsin istiyorum bende. Benim burnum maalesef büyük kemerli uzun ve soldan sağa doğru eğri.ayrica sağ tarafta da yanlış kemikleşme varmış ayrica burun ucu düşüklüğü de var :KK43: Tamer bey tüm işlemler yapıldıktan sonra burnumun yaklaşık 1 cm kadar kisalacagini söyledi. ortalama bi burun ameliyati 40 dakika ile 1 saat arasi sürüyormuş.çok zor burunlarda 1.5 saati bulabiliyo dedi.Bakalim önümüzdeki hafta tekrar görüşmeye gidicem :)

Merhaba.. Ben Tamer Bey'e 10 gün önce ameliyat oldum. Şu an kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile :) Kendisi çok iyi bir doktor. Onu seçtiğim için hiç pişman değilim. Sorunuz varsa cevaplamak isterim.. Fiyatı 3500 TL şu an.

Şuan burnundan memnun musun canım? bende Tamer hocaya ameliyat oldum ameliyat fotolarıma baktım fena değil ama kemeri aldığı yerde hafif çökme gibi bişey olmuş sanki doktor düzelttim onu dedi ama yine de korkuyorum. Senin burnunda şuan bi sorun var mı? Bende alçının çıkmasını bekliyorum onun dışında burnumun ucu falan çok hoş duruyor.

2 bucuk sene gecti bu adama ameliyat olalı ve bin pişmanım.. oncekı yorumlarımı sılebılsem keske aman sakın onları okuyup yanılmayın cunku cok erken bır mutlulukmuş. Fasul arkadasın dedıgı gıbı ne nefes alabılıyorum ne gorsel olarak bıseye benzıyorççgulunce ucu dusuyor ve sola egık bır hal alıyoır orjınal burnumu mumla arar oldum.. DR. TAMER KÖSE bey eger bu yazıyı okuyor ısenız lutfen ınsanların hayatını karartmayın yapamadıgınız ısı yapmayın zaten yaslı baslı adamsınız artık emeklı olun.. estetıgı gectım hadı estetısyen degılsınız de kbb uzmanısınız bu nasıl bır kbb lık nefes alamıyorum agazım acık uyuyorum.. revızyon ıcın bırsuru doktor ıle gorustum ve hepsı ne yapılmıs senın burnuna dedıler masallah ne doku bırtakmıssınız ne de kıkırdak ne var ne yoksa fazlası ıle cıkartmıssınız burnumdan... Neyse kızlar uzun lafın kısası ben yandım sız yanmayın.. bırde altın orandan bahsedıyor ona da kanmayın cunku altın oranın a sını bılmeyen bır doktor kendısı...

X