tamponlar alındıktan sonra?

Anestezist07

canım ailemm**
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
266
118
kızlar yarın 6. günüm olacak tampon dikişler ve alçı yarın alınacak.. rahat nefes alabilecek miyim tamponlar çıktıktan sonra? bi de sesim çok boğuk çıkıyor burnum tıkalı diye :KK43: annemle telefonda konuşunca hep üzülüyor ağlıyor kadıncağız.. ne zaman normal şekilde nefes alabileceğim ? bilgilerinize ihtiyacım var

Mrb benim silikon koydu doktorum 4.gün çıkardı koku almanın ne kdr omenli oldugnu hissettim resmen.çok rahat nefes alcaksın cnm

kızlar yarın 6. günüm olacak tampon dikişler ve alçı yarın alınacak.. rahat nefes alabilecek miyim tamponlar çıktıktan sonra? bi de sesim çok boğuk çıkıyor burnum tıkalı diye :KK43: annemle telefonda konuşunca hep üzülüyor ağlıyor kadıncağız.. ne zaman normal şekilde nefes alabileceğim ? bilgilerinize ihtiyacım var
Tampon alınır alınmaz rahatlıyorsun tatlım merak etme:))

Benim 9.günüm doktorum alçımi degiştirirken burnumu gordüm ve kavisinin az oldugunu farkettim burnumun şişliği indikçe kavis artarmi acaba

bence artar çünkü şu an mesela benim burun sırtımda aşırı ödem var, kemer alındı çünkü.. zamanla kavisi belirginleşir geçmiş olsun benim de an itirabiyle 9. günüm :)

bence artar çünkü şu an mesela benim burun sırtımda aşırı ödem var, kemer alındı çünkü.. zamanla kavisi belirginleşir geçmiş olsun benim de an itirabiyle 9. günüm :)

şu an bildiğin kemerli gibi duruyor eskiye oranla kemer azalmıi ama tamamen gitmemiş.Doktorum geçer dedi ama çok korkuyorum :KK43: Bu arada 14. günümdeyim :KK43:

kızlar burnumun fotoğraflarını paylaşıp sizden fikir almak istiyorum.. bugün tam 14. günüm bitti 15 e girdim flasterimi dün kendim çıkarttım
11051815_655423834604498_913165029095551044_n.jpg
bu resmı flasteri çıkarttığımda çektim sanki burun sırtında hala kemer varmış gibi görünmüyor mu? ya da burun sırtında oluşan ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ve dikkat ederseniz göz pınarıma yakın olan yerde bir iz var, ameliyattan sonra oluşan bu ize dokunduğumda pirinç tanesi büyüklüğünde bir çıkıntı geliyor elime, çıkıntı olduğu dışardan belli olmuyor ama dokununca bariz belli.. doktorumu arayıp sordum geçer dedi ama merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?

14675_655423851271163_3404369701406910693_n.jpg
bu resmi de bugun sabah çektim sanki biraz yok olmuş gibi o burun sırtındaki ödem ama bilmiyorum ben mi yanlış görüyorum kızlar yoksa:KK53: eski burnuma göre on numara olduğunu söyleyebilirim ama dediğim gibi o çıkıntı ve burun sırtındaki ödem ( ki umarım ödemdir) beni korkutuyor..:KK61:

11170344_655423371271211_871794185245902154_n.jpg
bu da burnumun önden görüntüsü.. burun ucum çok şiş ve biraz fazla kalkık :KK48: ama bunların zamanla geçeceğini biliyorum :KK56:şu an burnumu eleştirmek için çok mu aceleci davranıyorum acaba :) yorumlarınızı bekliyorum :nazar::nazar::KK53:

X