Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar iyi bir avukata ihtiyacınız olursa bana özelden yazabilirsiniz size avukatimin adını ve numarasini veririm benim ve tanıdığım insanlarin davalarına hep kazandı maşallah böyle avukatlara
Arkadaslar iyi bir avukata ihtiyacınız olursa bana özelden yazabilirsiniz size avukatimin adını ve numarasini veririm benim ve tanıdığım insanlarin davalarına hep kazandı maşallah böyle avukatlara
çok acil olarak iyi bir avukata ihtiyacım var. çocuklarımı 13 aydır göremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. mail: varvara48@yahoo.com
şimdiden teşekkurler
Ozde hanim avukatinizin numarasini ve ismini yollar misiniz bizim de iyi bir avukata ihtiyacimiz var şimdiden teşekkürler
Avukat beyin numarasini özelden yolluyorum
Teşekkürler gün içinde arayacağım
Avukat beyin numarasini özelden yolluyorum
Ozde hanım avukatiniz iş davalarina bakiyor mu eğer bakiyorsa bana numarasini verir misiniz?
Benim bildiğim bakıyor numarasini ve ismini size özelden yazip yolluyorum
Benim bildiğim bakıyor numarasini ve ismini size özelden yazip yolluyorum
Bende filiz hanim gibi burdan yazmak istedim özellikle güvenilir avukat arayanlar icin avukat bey ile dün görüştük hatta biz biraz kalabalık gittik yanına bizimle cok ilgilendi ücret konusunda da çok sıkmadi bizi davamizla ilgilenecek bende cevremin avukata ihtiyaci olursa avukat beye yonlendirecegim
Avukat bey ile önce telefonda sonra yüzyüze görüştük gerçekten güven veren birisi artık davamizla kendisi ilgileneceközellikle burdan yazmak istedim bende avukat isteyenlere tavsiyeedeceğim size de tekrar teşekürler ozde hanim
Sizinde memnun kalmaniza sevindim
Bende filiz hanim gibi burdan yazmak istedim özellikle güvenilir avukat arayanlar icin avukat bey ile dün görüştük hatta biz biraz kalabalık gittik yanına bizimle cok ilgilendi ücret konusunda da çok sıkmadi bizi davamizla ilgilenecek bende cevremin avukata ihtiyaci olursa avukat beye yonlendirecegim