Tanımaya Çalışırken Telefonu Kurcalamak..

caneem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
180
385
Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?

yani iliskiniz ilerlese, yillik olsa, hersey tamam biz evleniriz kafalarina gelseniz, o zaman sende de onda da o hak olabilir, ama su asamada biraz tuhaf.
gene de cok takilmadan baska huylarini filan ogrenmeye calisirm.

Telefonu gızlı kurcalamaktan daha cok, evlılık nıyetı, cıddı dusunuyorum dıye tanısmaya adım atma daha korkutucu gelıyor bana... Arkadan ajanlık yapmak apayrı bır boyut zaten...

Onceden inanmiyordum ama savunuyorum bu dusunceyi artik - Kisi kendinden bilir isi. Allah bilir kendisi neler yapiyor.

Kızlar Merhaba..
Benim aynı işyerinde ve aynı odada çalıştığım biri var. Buraya geldiğimden beri bana çok ilgi gösteriyordu. Sonunda açıldı ve benimle eğer kabul edersem ciddi düşündüğünü söyledi. Çok iyi fedakar biri. Benim çocuğum olma ihtimali yok mesela, onu bile sen ol da çocuk olmasa da olur dedi. Ben de tanımaya karar verdim ancak adam biraz tuhaf. Odadan dışarı çıktığımda telefonumu kurcalarken yakaladım. Evleneceğim kızın naptığını bilmem gerekiyor diyor. Yaptığın ayıp, saygısızlık dedim. Bu hakkı kendimde görüyorum dedi. Bana hiç normal gelmiyor bu huyu.. Bu adamla evlenmeyi düşünmek, tanımaya çalışmak doğru mu sizce?
Terbiyesize bak!! Daha ilk günden, sanki sen hemen evlilik teklifini kabul etmişsin gibi, nasıl kendinden emin!!

Evleniceğim kızın ne yaptığını bilmem gerekiyor!! Lafa bak ya, ne yapıyor olmanızdan endişeli acaba? Kaldıki kocan olsa bile arkandan telini karıştırmaya hakkı yok.

Sakın böyle seviyesiz biri için vaktinizi harcamayın derim.

Kızlar Merhaba..
sacma.. 1 sene evli kaldim, eski esim tek kez alip da acmadi telefonumu kurcalamak icin.. bsye bakacaksa internetten filan, sifreyi bildigi halde bana gostererek acardi.. ben de keza oyle.. hatta kizlarla msjlasmamiza filan asla bakmazdi, arkadaslarim ozel bsyini yazar filan diye.. (ayrilmis olsak da hakkini yiyemem)
hicc uygun degil ozetle.. resmen takip ediyor bi halt(!) karistirir misin diye.. hakaret bu..

Bu tamamen sizin bakış acınızla alakalı
Belliki siz Saygısızlık olarak algılıyorsunuz
O zaman düşünce yapılarınız farklı demek ki
Bu da birbirinize uygun olmadığıniz anlamına gelir

evlenmeyi düsündügü kızı tanımaya hakkı var ama özel esyalarını kurcalamaya yok.

Kesinlikle normal değil ! Terbiyesizlik bence...

Kısaca kaç o adamdan

Muhtemelen çocuğun olamayacak olduğu için üzgünüm ve bunu kabul etmesini büyük bir şeymiş gibi sunuyor bu bir eksiklik değil bunu unutma

O adam önce kendini denetlesin sonra sana baksın eşlerin bile bu üslup ile karıştırma hakkı yok

hiç normal değil..
üstelik gizli gizli :KK14:
bu yapan arkandan iş de çevirir gizli gizli.

X