Taninmayan numara

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Simdiden herkezin bayramini tebrik ediyorum hayirli bayramlariniz olur insallah gelelim sorunuma esim yabanci numaralari acmakta cekiniyor gecen 11 de birisi aradi acmadi taife icin aramislardir diye tekrar arayinca bende ac dedim yok sen ac dedi yine aradi bu defa acti oda asker arkadasi cikti genelde bi yabanci no gorunce acmaya cekiniyor sizce nedeni nedir

Bende açmıyorum korkuyorum..eşinde korkuyordur..bir telefon şakası sapıklığı sebebiyle altı yıldır psikolojik rahatsızlığım var..kayıtsız numara gorduğumde aklım çıkıyor.

Son düzenleme:
Bayanlarda normalde o korku saka olur veya sapik olur arar diye bazen açmıyoruz ama esimi anlamiyorum sonucta konusup kapatmasi lazim

Evet eski sevgilisi aramış
Sen anlama diye numarayı kaydetmemiş

Esin çok uyanık seni ayakta uyutuyo haberin yok numarsyi al kimse araştırma yap

Valla samire kusura bakmada öküz altında buzağı ariyorsun :KK14:

Açsa bi dert acmasa bi dert

Senin konularda maşallah hep eşin hepside teknoloji ile ilgili

Adam acsa bu kezde eşim gecenin yarısı bilmediği numarayı açtı bu nedir diye konu acardin

bunda ne var normsl bisey herkesin başına gelebilir yani :KK69:

bende acmıyorum
esımde de bı program yuklu kendısınde kayıtlı olmasa da numara, arayanın ısmı turkıye genelınde kımde nasıl kayıtlıysa o ıssmı gostererek cıkıyor ekranda .
ozaman acıyor yoksa esımde acmaz...
özel no lara ıkımızınde telı kapalı zaten .
bunda bı sorun yokkı

Bende açmam genelde,tanimadığım numara kredi kartı satmak isteyen banka,türlü dolandıricılar ve satıcılar,Digitürk vb firmalar oluyor. Bu sebeple çoğu zaman açmam.
Eşinizin sakinacak birseyi olsa sen bak demez diye düşünüyorum.

Bende açmıyordum yabancı numaraları. Hani ısrarla arıyorsa anca o zaman açardım o da önemli bir şey mi var acaba diye merak ettiğimden.

Şu sıralar iş başvurusu yapıyorum, ya başvurduğum firmalardan biriyse diye mecburen her numarayı açmak zorunda kalıyorum. Hayatımdan bezdim valla, çoğu gereksiz gereksiz aramalar. Şu bir kaç haftada muhatap olmak zorunda kaldığım gereksiz aramalar yüzünden, bunca yıldır yabancı numaraları açmayarak ne doğru bir şey yapıyormuşum onu farkettim.

Bende açmıyorum tanımadığım numaraları. Hele gecenin 11 inde aradıysa hic açmam, başka zaman bulamamısmı yine arasın tanıdığım biriyse! Sen eşinin her yaptığından Şüphe duyuyor olabilirmisin? Cok yasamazsın sen böyle böyle Söyleyeyim

ellerinle hayatını kendine zehir ediyorsun.yapma allah aşkına.bu kadar şüpheciysen boşan.
böyle ömür geçer mi?
ya adam başka hat alır onu kullanır ruhun duymaz.yapacak insan yapar yani.öyle olsa sana sen aç der mi?
eski sevgiliyi nerden çıkardın şimdi yaa.

Diğer konularını da dahil ederek yorum yapacağım.
Bence sen eşini de al bi dağ başına yerleşin. İnternet telefon gibi tüm teknolojik aletlerden uzakta olmalısınız. Yoksa ikinizden biri tımarhanelik olacak.
Normalde böyle sert şeyler de yazmam ama gerçekten ısrarla aynı huyuna devam etmen hiç tavsiyelere kulak asmaman bu noktaya getiriyor.

Eşinizle sorununuz nedir ? Adamı sosyal medya konusunda sıkıştırdınız, o bitti,
Şimdi de yabancı noları açmıyor derdine düşmüşsünüz..

Yahu acıyorum adama cidden artık, bu kadar da olmaz..

X