Kız İsteme Tanısmada gıymek ıstedıgım elbıse ?

maviii52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
206
8
Merhaba kızlar

Sizce bu elbıse tanısma ıcın uygun mu acık mı yanı bana normal olarak geldı ama etrafımda acık dıyenler oluyor :KK43:

Eklentiler

• siyah elbiseeeeeeeeeee.jpg
    siyah elbiseeeeeeeeeee.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 637
bence gayet hoş:) yoo etek boyu filan iyi kollarda ip askı değil neticede gayet normal ve şık :KK66:

Kaç yaşındasın, evde mi olacak bir mekanda mı? Aileler arası mı tek mi gideceksin ona göre yorumayalım :)

Boylarımız uyuyor, bende bir elbise var bana çok uğurlu bir evlilik getirdi özelden bol bol mesaj atayım beğenirsen giyersin:)
Çok severek ve beğenerek almıştım. Çook zor bir süreç iyi bilirim..

Beyaz sıfır kollu beyaz dantel gibi küpürleri var üzerinde dantelimsi biraz da vintage bir şey bilmem ama :)
Giymen için ödünç verebilirim :KK5:

elbise bu resim de çirkin görünüyo normalde daha hoş bence gayet uygun ve şık , giyebilirsin.

Boylarımız uyuyor, bende bir elbise var bana çok uğurlu bir evlilik getirdi özelden bol bol mesaj atayım beğenirsen giyersin:)
Çok severek ve beğenerek almıştım. Çook zor bir süreç iyi bilirim..

Beyaz sıfır kollu beyaz dantel gibi küpürleri var üzerinde dantelimsi biraz da vintage bir şey bilmem ama :)
Giymen için ödünç verebilirim :KK5:

Canım cok sagolasın tesekkur ederım ama dantel modelınde bır elbıseyı sozumde dusunuyorum ınsalllah :) Ama yınede cok sagolasın

fazla kadinsi ve olgun duruyor. ayrica is toplantisina gider gibi ne biliyim. Benimde var boyle bir cok kiyafetim ama sadece ofiste giyiyorum.

Daha boyle civil civil renkli genc hos sirin gostercek birsey giymeni oneririm. Guzel bir dizlerde pembe ucus ucus bir etekle gomlek mesela.

Bu elbiseyle bi iş toplantısında çok güzel olabilirsin, ama tanışma için bu çok kasvetli değil mi. Çok koyu. Renkli cıvıl cıvıl yaşına uygun bişey giyinsen daha iyi olmaz mı.

Bu arada elbise çok güzel illa da bunu giymek istersen asla kötü bi elbise değil :)

Aile yapılarına göre açıklığı tartışılır. Boşver zaten negiyden bi kulp bulan olacak istediğini giy.

X