Tanriça yöntemi ile Uyuyarak 1 ayda tam 7 kilo verdim.

Serpil yilmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
5
9
51
Selam kızlar hiç zorlanmadan bir ayda bana tam 7 kilo verdiren bilmediğiniz bir yöntem söylücem kesinlikle deneyin.Diyetisyenler diyetler size uymuyorsa spor salonuna gidecek paranız veya zamanınız yoksa mutlaka okuyun..

Evlenmeden önce bitürlü kilo alamazken evlenip çocuk sahibi olduktan sonra çok anormal kilo almaya başlamıştım.Fakat vermesi hiç kolay olmadı.Eşim kafana takma diyip geçiştirsede en ufak şeyde fazla kilondan dolayıdır diyerek farkında olmadan kalbimi kırıyordu bu da onun gizliden kilolu oluşumu sevmediğinin göstergesiydi.Bir kadın için güzellik herşey demektir.Lakin düzensiz çalışma saatleri birde evliliğin getirmiş olduğu eş ile yemek yeme eşinin beğendiği şeyleri pişirme konuları eklenince ben nekadar diyet,diyetisyen,spor merkezi denediysem hep hüsrana uğradım.Zaten bebeğimden dolayı pek fırsatımda olmuyordu.

Kilo veremedikçe psikolojiniz bozuluyor ve bu işinizede yansıyor. Dolayısıyla hayattan keyif alamamaya başlıyosunuz sanki aynadaki ben değilim gibi...Eşimin abisi kaynımın hanımıyla bir teksil atelyesi var otellere felan sipariş üzerine özel havlu bornoz yapıyor. uzun zamandır görüşemiyorduk.Bigün bize eşiyle bebek görmeye geldiklerinde eşinin en az 15 kilo verdiğini farkettim gözlerime inanamadım yağlı basenli olan kadının vücudu çok fit duruyordu.Nasıl başardığını sorduğumda kaynımın rusyadaki özel bi spor kulübüne dikip gönderdiği bi sporcu giysisinden bahsetti.Elbisenin özelliği hammaddesi bitkisel bir kauçuk ağacın kabuğundan oluşuymuş ve hammaddeside bahreynden geliyormuş.Bu bitkinin yağ ve nem emme özelliği varmış, kil çamuru gibi.

Tek yapmanız gereken yatmadan önce 5-6 dakika sıcak duş alıp bir fincan sıcak yeşil çay içmek ve ardından pijamayı giyip uyumak.Denemem için banada getirdi denedim sonuç inanılmaz. Elbise bildiğiniz gecelik pijama gibi çok rahat yatarken hiç rahatsızlık vermiyor.Yalnız sabah uyandığınızda sanki 1 litre güneş kremi sürmüşsünüz gibi yağlı vücudunuz oluyor;oda eriyen yağlarınız ,mutlaka duşa girmeniz gerekiyor ve sindirim sisteminiz sabah çok iyi çalışıyor elbiseyi giydiğim zaman afedersiniz tuvalete çıkmadığımı hatırlamıyorum.Düzensiz kullanmama rağmen diyet ,spor vs yapmadan 76 kilodan 69 a düştüm bu gerçekten süper birşey kendimi kuş gibi hissediyorum.Hedefim 50 kilo olmak ve istediğim elbisyi giymek :) Şimdi daha çok mutluyum kesinlikle tavsiye ediyorum..Bence geleceğin ürünü

ürün patentli bir ürünmüş özel bir spor kulübüne aitmiş bu sebeple Türkiyede satılmıyor.Ama sormam lazım .Fiyatı hakkında hiçbi fikrim yok sorup paylaşırım.

spor salonları kullanıyor demişsin bende sporcuyum dikkatimi çekti daha öncede avrupada görmüştüm bu tarz giysileri musabaka öncesi ısınmak için kullanıyorlar.Hatta avrupada bunları askerler soğuklarda giyiyorlar bu elbiselere soba diyorlar Türkiyede bu gögüs ve el üşümemesi için satılıyor askeri malzemecilerde görmüştüm akmar pasajında.peki bide sorarmısın türkiyeden toplu almak istesek verirler mi bize tşk ?

Ürünün adı ironik. Tanrıçaların kendisinde bulunan özellikler nedeni ile böyle bir ürün kullanmadan , sadece güçlerini kullanarak zayıflamaları mümkün değil mi zaten :KK70:

K Kazen , reklamcıyı hemen atmak yerine bıraksaydın sorsaydık yahu şu dandik ürünü. Muhtemelen övülen ürün de dalgıç elbisesi filan çıkacaktı Hoppa

Bir ara insanlar kendini streç filimle paketliyordu.
Moderlinize edilmiş şekli bu oluyar galiba .
Nasıl bir ürünse bilime karşı gelerek yağlarınızı derinizden atıyor.
:)

hahaha yahu ne komik özellikle şurasına yarıldım.

''yalnız sabah uyandığınızda sanki 1 litre güneş kremi sürmüşsünüz gibi yağlı vücudunuz oluyor;oda eriyen yağlarınız ''

Yuh artık, yuh! böyle saçma şeylerle insanımızı ne kadar da salak yerine koyuyorsunuz. Bu şekilde YAĞ PARÇALANMAZ!

X