- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #26.981
Nikonum teşekkür ederim bebeğimm:teytey:tebrik ederim islom yine :teytey::teytey::teytey:
kıyım 15'li, 15 kişinin laneti üzerimizdeydi delikafadulden :1rolleyes: :uhm: sırnaşık şeysırnaşık şey
teşekkür ederim islom, sen de aldıklarını güle güle kullan Şeniz rucun çok yakışmış opuyorumnanaktan
deonun tendeki duruşu nasıl bişi ablam :uhm: hiç görmedim sevabına göstersene aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
Şimdi aplacımm bıcı bıcı yapılır deo alınır sıkılır iç gıcıklayıcı bölgelerebayanssulusmile
Koklatılır sevabına aa ben öğretmicem bunları sana ama hadi yine iisin albüme koydum gir baksempatiksalakcinni
April;13936602]delikafadulden :teytey: :teytey: hihoyyyt
Yaşaşıııın İslo kankam mezunnn :lepi: olumunekankayizsmile
Acı hayata hoşgeldin kanke![]()
Güle güle kullan bebişim olumunekankayizsmile
Ruj süpermiş opuyorumnanaktan
Dudaklar da öpmelik ha aklinialirimsmile Şeniz
Kanka ben meezun oldummlaelaelaelaelae
Harbici acı hayat ya şuan bibertonun balıklarından farksızım onların bile bi işlevi var öpüşüyolar 7/24 sunum halindeler bense balığın alıklık kısmından öteye geçemiom şuan için:gitme:
İş ilanları desen içler acısı her yer enaz altı bilmemkaç puntoyla çizilmiş "en az 3 yıl deneyimli,5 yıl deneyimli" yazıyor ana rahmine düşmeden başlıyo ya bizim kariyerimizkötükedihüso
TUİK verilerine göre insanların %80 küsuru eş-dost vasıtasıyla iş arıyormuş. Başka türlüsü mümkün mü şu durumda:mymeka: arkadaşım coca-cola'da part çalışıyor finans departmanında. Burada herkes birbirine abi, amca diyor kendimi garip hissediyorum diyorkaydirigubbakcemile3 Her yer torpil babasını satiim. Nesse hiç girmiim bu konulara zabahlara kadar ağlarım kankamafoldumben
Dudaklarım saa kurban meleem öpiim hemen o zamanŞeniz