- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.821
Günaydın gülyüzlülerropuyorumnanaktan
Nassınız bakalım:hulya:
Tanrıçam bi görüküp kaçmış ama buna bile sevindim artık hep bizimle olur inşallah:Saruboceq:
Kim demiş kankamın duaları tutmuyo diesempatiksalakcinni
günaydin kizlar söyle bir bakindim ne gibi güzellik maskeleriniz var yeni yeni güzelligime güzellik katayim dedim
daglar kizi heidi nin dogum günüsümü varmis .. nikon hatun davetlimiydin kqiiiii :)
hepinizie iyi sohbetler kizlar iyide pazarlar
eferim sana topraam
tanrıçam san el verdi sanırsam maskelere devam
GÜLE GÜLE KULLAN CANIMCIM CİCİLERİNİ... ÇOK ŞIKLAR...
ben de fondöten senin söylediğin max factörü, farı pastelden, allığı maybelline den rimeli lorealden seçtim... netten sipariş veriyorum bakalım ne zaman elimde olur...
çantaların çok güzel aprilim opuyorumnanaktan ben de bunun tarzında siyah portföy çanta arıyorum kaydirigubbakcemile2Gene ablamla buluştum geldim canolarım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Gri çantayı abluşum, siyah portföyü annem aldı...:lepi:
Artık yeminle alışverişten sıkıldım, baygınlık geçircem artık bişiler aramaktan...akannehir
Bütün paramız da bitti zaten sayemde...:roflol: :roflol: sempatiksalakcinni
Bunlar son ganimetlerdi, oh :)) laelaelaelaelae
Gri çanta Charles&Keith
Siyah portföy, Debenhams'dan Dorothy Perkins
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çantaların çok güzel aprilim opuyorumnanaktan ben de bunun tarzında siyah portföy çanta arıyorum kaydirigubbakcemile2
dün collezionda gördüm ama siyahı yoktu :gitme: beyaz ve petrol mavisi vardı :gitme:
ah o petrol mavisi rengini almak için içim gitti :gitme: ben de abiye türü portföy tarzı olanlar çok hoşuma gidiyo ama taşıyamamboshayallersmile
pek iddilaı geliyo bana hem de bu tarz herşeyde olur :hulya: darısı başıma sempatiksalakcinni
zaten senin şu ablan va anyede gözüm var sempatiksalakcinni
çok güzeldi rengi kankem :gitme: modeli de aynı istediğim gibiydi :gitme:Teşenkür edirim birtanem...opuyorumnanaktan
Petrol mavisi mi ? akannehir akannehir akannehir
Kankaaaaa manyak gibi petrol mavisi portöy aradım bugün...mafoldumben
Bulamayınca siyah aldım...
Allah aşkına yaa ühühühü...:çok üzgünüm:
Benim aldığım hem spor hem klasik kuzucum...hoş bişi, sevdim ben...
Annem de abluşum da öperler yanaklarından seni fındığım olumunekankayizsmile
çok güzeldi rengi kankem :gitme: modeli de aynı istediğim gibiydi :gitme:
16tl mi 19tl mi neydi fiyatı da :sinifsinif: ben de hem klasik hem spor hem şık hem siyah hem de uygun olsun istiyom sempatiksalakcinni
evet çok ucuzdu kankem kumbarandaki paranla alırsın o kadar yani sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3Yeeaaaaaaa bak aklım takıldı şimdi benim kanka o petrole...mafoldumben
Fiyatı da süpersonikmiş bee...Tüh! hiç aklıma gelmedi Collezione. :mymeka:
evet çok ucuzdu kankem kumbarandaki paranla alırsın o kadar yani sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
o zaman aprile söyleyelim tavuklu mu neydi bi kumbarası vardı onu sana versin sempatiksalakcinniKumbaram yok ki kankam... :çok üzgünüm: sempatiksalakcinni
o zaman aprile söyleyelim tavuklu mu neydi bi kumbarası vardı onu sana versin sempatiksalakcinni
yok kanke dur bir de kumbara bakmak için çıkmayasakkelime
alışverişte bugün harıl harıl ne aradğını düşün önce önemli ihtiyaçlar sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inanmıyorum kendime ya sırnaşık şeysırnaşık şey patinin diyecektim :roflol: aprile aprilin kumbarasını tavsiye et :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Tavuklu mu ? :sm_confused:
Benim mi tavuklu kumbaram vardı kanke? fisfisfis
Alzaymır oldum sanırsam...kafamçokkarıştı
Ayılı bi kumbara vardı bi yerlerde eskilerden kalma ama içi bomboş kanka
En temel gereci aldım bugün rahatladım kankam :lepi:
inanmıyorum kendime ya sırnaşık şeysırnaşık şey patinin diyecektim :roflol: aprile aprilin kumbarasını tavsiye et :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mavi gene gidicem diye kazene başvurmuş kanka onlan uğraşıyom :gitme:
Hayırlı olsun tatlım, çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
Dün sorduğun fondötenin resmini alıntı yapınca gördüm tatlım
MAC face&body sanırım. Onun sivilce yaptığı söyleniyor kuzum...:1no2:
Max'ı seçmekle iyi yapmışsın :lepi:
Kısa zamanda gelirler umarım...
Teşenkür edirim birtanem...opuyorumnanaktan
Petrol mavisi mi ? akannehir akannehir akannehir
Kankaaaaa manyak gibi petrol mavisi portöy aradım bugün...mafoldumben
Bulamayınca siyah aldım...
Allah aşkına yaa ühühühü...:çok üzgünüm:
Benim aldığım hem spor hem klasik kuzucum...hoş bişi, sevdim ben...
Annem de abluşum da öperler yanaklarından seni fındığım olumunekankayizsmile
sağol canım iyiki almamışım ozaman... zaten stresten sivilce sorunum var...bakalım gelsin ben başınızı ağrıtırım yine... nasıl kullanacağımı bilem bilmiyom valla...aklinialirimsmile
ayy petrol mavisine ben de bayılıyorm hatta şu an şal örüyorum bitince böyle olaacak nasıl sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?