- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #18.601
arzuya resim ararken buldum:)neler yapmışım ya:smiley-cool:
neyse:smiley-cool:
kuzennn,farlarını bu şekilde değerlendirebilirsin bebem
bende allık olduğundan dolayı bunu gösterebiliyorum..farım olsa onunla deneme yapardım..
mineralli farınızı eyeliner fırçası yada ince uçlu bir fırça ile suya batırırsanız eyeliner elde etmiş olursunuz...
parlatıcınıza batırırsanız değişik renkler elde etmiş olursunuz
bakınız örneği:
allığım ile denedim..farım olsaydı o zaman daha iyi anlardınız..bakın ince fırçamı suya batırıp mineralli allığıma batırdım..bunu ince bir hat şeklinde istersem eyeliner olarak kullanabilirim..(farımı)
buda parlatıcıma batırdığım örneği...alttaki parlatıcıya batırılmış allık..
pandoracımsende farlarını eyeliner olarak kullanabilir ve en dandik parlatıcıya bile patırsan şahane renkler elde edersin
mineralli ürünü olanların bunu denemelerini tavsiye ediyorum
pandorada mineralli set almıştı,ona fiir olsun die eklemiştim..ondan pandora yazıyo:)
neyse:smiley-cool:
kuzennn,farlarını bu şekilde değerlendirebilirsin bebem
bende allık olduğundan dolayı bunu gösterebiliyorum..farım olsa onunla deneme yapardım..
mineralli farınızı eyeliner fırçası yada ince uçlu bir fırça ile suya batırırsanız eyeliner elde etmiş olursunuz...
parlatıcınıza batırırsanız değişik renkler elde etmiş olursunuz
bakınız örneği:
allığım ile denedim..farım olsaydı o zaman daha iyi anlardınız..bakın ince fırçamı suya batırıp mineralli allığıma batırdım..bunu ince bir hat şeklinde istersem eyeliner olarak kullanabilirim..(farımı)
buda parlatıcıma batırdığım örneği...alttaki parlatıcıya batırılmış allık..
pandoracımsende farlarını eyeliner olarak kullanabilir ve en dandik parlatıcıya bile patırsan şahane renkler elde edersin
mineralli ürünü olanların bunu denemelerini tavsiye ediyorum
pandorada mineralli set almıştı,ona fiir olsun die eklemiştim..ondan pandora yazıyo:)