- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #26.881
aprilim çok yoğunum düğün geldi artık ama çok özledim sizleri yaaaa canım benim yardım et bana bebemeyvahedigeldismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmsız daldım kusura bakmayınnnn,kızlar yasmin doğum kontrol hapıyla ilgili deneyimleriniz varmı acaba:kedi:
aprilim çok yoğunum düğün geldi artık ama çok özledim sizleri yaaaa canım benim yardım et bana bebemeyvahedigeldismile
saol aprim yazz ı da duydum da eczacı bana yasmini al dedi oda kullanıomuş bi sorun olmuo dedi ama ben haftaya prımolut n e başlıom adet geciktirmek için daha sonra da yasmini kullancam ay çok zor bu işler yaaaa kafayı yicemmmmm
aprilim keyifli ama bi okadarda yorucu uf ufffff,sende prımolut n kullandın dimi
problem yasamadın dimi bebek suratlım:hulya:
bu arada anlatmayı unuttum size , biz barıştıktan sonra dedimki alişgo'ya , sen dedim dua et kızlara dedim ,
ne kızı gitmedimi arkadaşların dedi ,
yok dedim kimmiş o kızlar bakalım felan dedi
sen dedim tanrıçaya , aprile ev arkadaşıma , isloma , biberitoma , tospike , böle saydım tek tek
böle bi kaldı möl möl suratıma bakıor :uhm:,
onlar nasıl isim be öle falan , april kim ne evi filan diyor :roflol:gerçek sandı isimleri :roflol: dedim kk 'dan kankalarım falan ,
sonra öle bi haa çektiki 1 dakka felan sürdü :roflol:
sonra dedi saolsunlar eksik olmasınlar , sonra da dedim onlarada 1 er ayakkabı alacaksın postalıycam dedim :roflol: yüreğine iniyodu :roflol:
ööööööööpptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm a.s.:asigim:
saol aprilim şekerim,yav tanrıçamlada görüşemioz hiç o nerelerdebilmiyorumkismile
Nikona ne olduakannehir
heyyo heyyooo:dance::sm_cool: aykaplarımız olcak hepimizin..allah eniştenin kesesine zeval vermesin..benimki 37 numerooooo...zemuszemusdelikafaduldenbu arada anlatmayı unuttum size , biz barıştıktan sonra dedimki alişgo'ya , sen dedim dua et kızlara dedim ,
ne kızı gitmedimi arkadaşların dedi ,
yok dedim kimmiş o kızlar bakalım felan dedi
sen dedim tanrıçaya , aprile ev arkadaşıma , isloma , biberitoma , tospike , böle saydım tek tek
böle bi kaldı möl möl suratıma bakıor :uhm:,
onlar nasıl isim be öle falan , april kim ne evi filan diyor :roflol:gerçek sandı isimleri :roflol: dedim kk 'dan kankalarım falan ,
sonra öle bi haa çektiki 1 dakka felan sürdü :roflol:
sonra dedi saolsunlar eksik olmasınlar , sonra da dedim onlarada 1 er ayakkabı alacaksın postalıycam dedim :roflol: yüreğine iniyodu :roflol:
ööööööööpptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm a.s.:asigim:
yapma yaw..sonunda etiketçilik başına ban oldu...sempatiksalakcinniSevdalısıyla gezmelerde Tanrıçam, aklinialirimsmile gelecek planları yapii :lepi:
Nikonum, Bir Derdim Var'daki bir konu yüzünden banlandı melekom :gitme:
Etiketler Kazen'i dellendirmiş..:1ninca:
Nerdeyse bütün topiği banladi. ohaoldumsmile
hu hu yawriler nasılsınız bakalım gecenız guzel olsun:)
Tüh kötü olmuş be aprilim:sinifsinif:
merabayın kızçeleeeerrrrrrrrr...
yapma yaw..sonunda etiketçilik başına ban oldu...sempatiksalakcinni
nasıl kaçırmışım o konuyumafoldumben..hangisiymiş acaba?