ivit yaaa..gelmiyon gelmiyon ekşına yetişiyon..çok ballısın..
ballı oluyorum bazen ya sositososito
gacım hakkaten çok yakışmış sana, ayrıca gamzeli mi çıkmışsın ne bayanssulusmile
diyorum şu elbisen matoya da sendeki kadar yakışır mıydı acep aklinialirimsmile :roflol:
Olmadım olum gecikti gelmiyii bugün olması lazımdı bakalım iyiki 1 ay gelme dedik amma da nazlı çıktı:umursamaz:
Dimek sen de arkamdan kan ağlıcan nikom he mi
Allamm tipe bak mıçarkene pembe pembe ne okuyo lee bu yarıldım yaa bak bak gül:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlısıyla bi ağlasam :dance: evli olunca hele de iki çocuktan sonra insan korkuyoeyvahedigeldismile ya evde yoksan

:roflol::roflol::roflol:
kızım biz o işte bile boş durmayız, haydaaa atilla mayda yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Pazar günü aldıklarım.
Bu body çok tatlı bir renk farklı çıkmış ama nar çiçeee:hulya:
Bunun da rengi az daha koyu ama soluk çıkmışkaydirigubbakcemile2
Sonunda ben de küçük bir çanta beğenebildim hepsi bavul gibisempatiksalakcinni
hımm seni çakal sempatiksalakcinni narçiçeği makyajından aldın bizden okyi baktın sana yakışıyor gittin bir de body aldın he aklinialirimsmile
yalnız o gri olan sana çok yakışır islom tecrübenle sabit

güle güle kullan cicilerini Şeniz
Aha Nikodan sora da benim ayşo anadın mı :lepi: :roflol:
ay senin ayşodan bahsetme kanke daha çok var Allahtan :roflol::roflol: sırada tanrıçam var sanırım
İşte abla ganimetlerimmm :lepi: :lepi: :lepi:
The Body Shop oil free fondoten. rengi tam oldii 04 numero. zemuszemus
Ve White Musk Breeze duş jeli. (farfümü vardı, bu duş celi de indirimde görünce saldırdım)sempatiksalakcinni
Buncaazlar da 2 danesi 10 TL ama güzeller maşallah hihoyyyt
bunlar aneyden sempatiksalakcinni
Bir de sevdiceğizime 2 T Shirt 1 gömlek aldım LCW den. çok güzeller, aklınızda olsun erkek reyonu hakikaten çok hoş canlarım ve de uygun... kaydirigubbakcemile5
bu sezon eşimle tesadüfen girdik lcwye herüfün bi hoşuna gitti habire ona bişey almadan çıkmıyoruz :roflol::roflol: herifime feda olsun :asigim: kaydirigubbakcemile3
ben de çocuk bölümüne dadandım bu sezon sempatiksalakcinni kendime 14-15 yaş tshirtleri, pijama ve eşofmanları aldım :roflol::roflol: tam aradığım gibilerdi tam bana göre minyon olmanın avantajı sositososito kaydirigubbakcemile3