Tarlusal kullandıktan sonraki ay hamile kalan varmı

himes35

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
51
33
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay tarlusal kullanıp adet oldum 29 nisanda 12 mayısta yumurta akına benzer kahverengi lekelenmem oldu 19 mayısta ise 3 gün pembe akıntı oldu acaba hamile olabilir miyim?

Canım merhaba belki Msj için cok geç olacak ama bn adet söktürücü tarlusal kullandım diğer ay hemen hamile kaldım

Benimde adet düzensiZliğim var ilk defa 70 günü buldu sonunda dr tavsiyesi ile tarlusal kullanıyorum şuan 2 gün sonra biticek umarım adetim gelir çok bunalıma girdim neden olmuyo diye üstelik dış gebe yaşadım rahim filmi isteniyo adetin 3.günü dr çağırdı olamadığım için ilaç alıyorum hiç içmezdim söktürücü (offfff depresiiffffff hissediyor)

merhaba, tarlusal adet olmaya yarayan bir ilaçtır. paketin tamamı bittikten maksimum 1 hafta sonra adet görülür.

Mrb arkadaslar bendese pko var ve tarlusal kullandim( 2 3 ayda bir hep tarlusal ile adet oluyorum ) 7 gun oldu adetm ilk defa bu kadar gecikti agrim oluyor adetmisim gibi ama sdce kahverengi lekelenme var bunun disinda gelen giden yok sinirlerm bozuldu cok gerginim. Bi fikri olan var mi bklemelimym yoksa doktora hemen gtmelimiyim ? Birde tarlusal kullanirken iliski

Mrb arkadaslar bendese pko var ve tarlusal kullandim( 2 3 ayda bir hep tarlusal ile adet oluyorum ) 7 gun oldu adetm ilk defa bu kadar gecikti agrim oluyor adetmisim gibi ama sdce kahverengi lekelenme var bunun disinda gelen giden yok sinirlerm bozuldu cok gerginim. Bi fikri olan var mi bklemelimym yoksa doktora hemen gtmelimiyim ? Birde tarlusal kullanirken iliski
Mrb tarlusal bende kullandm geçen ay onla oldum yani gecikmeli oluyorum bende her ay ama her defa içmem kendi gelsin bırak oluruna takma artık bende öyle yapıyorum ilişkiye girebilirsn çocuk istiosan engel oluyomuş ama istemiosan sorun yok

Arkadaşlar doktor banada verdı 1 kutu kullandım bebek ıstıyorsan bunu kullan dedı 1 kutu kullandım bakalım bana doktor verdı onu . bunu kullanıp 2 ay sonra hamıle kalan arkadaşımda var .

Ve adet belirtilerini gösteriyo hormonda nasıl bir etkisi varsa maşallah ama inş hiçbirimiz muhtaç olmayız bundan böyle ilaca falan..
Benim ki cok fazla cikmisti. Umarim bu ay bitmistir hamile kalmisimdir

Bende adet olucam olamiyorum diye kullandim meger hamileymisim. 5 tane icmistim. Yan etkisi olur bebege diye dr kurtaj yapalim demisti.

Umarim degilsindir.

Bende adet olucam olamiyorum diye kullandim meger hamileymisim. 5 tane icmistim. Yan etkisi olur bebege diye dr kurtaj yapalim demisti.

Umarim degilsindir.
Canim ben ocakta kullanmistim 1 kutu . 8 ay oldu ilac kullandigimdan sonra gecen sure ...

Nasil yani canim . peki bevegi aldilar mi
Ben gunum gecince tarlusal kullandim. 5 tane hap ictim. Adet olmadim. Normalde olunurdu. Baktim ki hamileyim. Dr benim kagirlari heyete yolladi. Bebege etki yapabilir dendi. Ve heyet sagliksiz bebek olabilir diye kurtaj dedi. Ama ben aldirmadim. Dogurdum. Suan avatarda kullandigim oglumun resmi. Ve dogurana kadar dokuz dogurdum. Ya sakatsa diye. Anlicagin bu ilac hamileyken cok zararli. Allah korusun hersey olabilirdi. Bundan dedim umarim hamile degilsindir diye.

Ocakta kullanip sonra hic adet olmadiysan bi etki yapmaz. Bu kadar süre adet olmaman ilginc ama. Jinekolojiye gittin mi hic?
Hayir tatlim ocakta kullandim hemen regl oldum . sukur adetim duzenli . Duzene girdi yani . Tabiki jinekolaja kac kez gittim sikinti yok dedi

Ben gunum gecince tarlusal kullandim. 5 tane hap ictim. Adet olmadim. Normalde olunurdu. Baktim ki hamileyim. Dr benim kagirlari heyete yolladi. Bebege etki yapabilir dendi. Ve heyet sagliksiz bebek olabilir diye kurtaj dedi. Ama ben aldirmadim. Dogurdum. Suan avatarda kullandigim oglumun resmi. Ve dogurana kadar dokuz dogurdum. Ya sakatsa diye. Anlicagin bu ilac hamileyken cok zararli. Allah korusun hersey olabilirdi. Bundan dedim umarim hamile degilsindir diye.
Maşallah canim rabbim sana bagislamis. Saglikla dogmus bak . Allahim herkese once hayirlisini sonrada sagliklisini nasip etsin canim .

X