Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarımmerhaba, tarlusal adet olmaya yarayan bir ilaçtır. paketin tamamı bittikten maksimum 1 hafta sonra adet görülür.
Mrb tarlusal bende kullandm geçen ay onla oldum yani gecikmeli oluyorum bende her ay ama her defa içmem kendi gelsin bırak oluruna takma artık bende öyle yapıyorum ilişkiye girebilirsn çocuk istiosan engel oluyomuş ama istemiosan sorun yokMrb arkadaslar bendese pko var ve tarlusal kullandim( 2 3 ayda bir hep tarlusal ile adet oluyorum ) 7 gun oldu adetm ilk defa bu kadar gecikti agrim oluyor adetmisim gibi ama sdce kahverengi lekelenme var bunun disinda gelen giden yok sinirlerm bozuldu cok gerginim. Bi fikri olan var mi bklemelimym yoksa doktora hemen gtmelimiyim ? Birde tarlusal kullanirken iliski
Evet tarlusal da regl oluyorsun hemen bıtınceBende şuan tarlusalla adet oldum ilaç bitmeden oldum
Ve adet belirtilerini gösteriyo hormonda nasıl bir etkisi varsa maşallah ama inş hiçbirimiz muhtaç olmayız bundan böyle ilaca falan..Evet tarlusal da regl oluyorsun hemen bıtınce
Benim ki cok fazla cikmisti. Umarim bu ay bitmistir hamile kalmisimdirVe adet belirtilerini gösteriyo hormonda nasıl bir etkisi varsa maşallah ama inş hiçbirimiz muhtaç olmayız bundan böyle ilaca falan..
Nasil yani canim . peki bevegi aldilar miBende adet olucam olamiyorum diye kullandim meger hamileymisim. 5 tane icmistim. Yan etkisi olur bebege diye dr kurtaj yapalim demisti.
Umarim degilsindir.
Canim ben ocakta kullanmistim 1 kutu . 8 ay oldu ilac kullandigimdan sonra gecen sure ...Bende adet olucam olamiyorum diye kullandim meger hamileymisim. 5 tane icmistim. Yan etkisi olur bebege diye dr kurtaj yapalim demisti.
Umarim degilsindir.
Ben gunum gecince tarlusal kullandim. 5 tane hap ictim. Adet olmadim. Normalde olunurdu. Baktim ki hamileyim. Dr benim kagirlari heyete yolladi. Bebege etki yapabilir dendi. Ve heyet sagliksiz bebek olabilir diye kurtaj dedi. Ama ben aldirmadim. Dogurdum. Suan avatarda kullandigim oglumun resmi. Ve dogurana kadar dokuz dogurdum. Ya sakatsa diye. Anlicagin bu ilac hamileyken cok zararli. Allah korusun hersey olabilirdi. Bundan dedim umarim hamile degilsindir diye.Nasil yani canim . peki bevegi aldilar mi
Ocakta kullanip sonra hic adet olmadiysan bi etki yapmaz. Bu kadar süre adet olmaman ilginc ama. Jinekolojiye gittin mi hic?Canim ben ocakta kullanmistim 1 kutu . 8 ay oldu ilac kullandigimdan sonra gecen sure ...
Hayir tatlim ocakta kullandim hemen regl oldum . sukur adetim duzenli . Duzene girdi yani . Tabiki jinekolaja kac kez gittim sikinti yok dediOcakta kullanip sonra hic adet olmadiysan bi etki yapmaz. Bu kadar süre adet olmaman ilginc ama. Jinekolojiye gittin mi hic?
Maşallah canim rabbim sana bagislamis. Saglikla dogmus bak . Allahim herkese once hayirlisini sonrada sagliklisini nasip etsin canim .Ben gunum gecince tarlusal kullandim. 5 tane hap ictim. Adet olmadim. Normalde olunurdu. Baktim ki hamileyim. Dr benim kagirlari heyete yolladi. Bebege etki yapabilir dendi. Ve heyet sagliksiz bebek olabilir diye kurtaj dedi. Ama ben aldirmadim. Dogurdum. Suan avatarda kullandigim oglumun resmi. Ve dogurana kadar dokuz dogurdum. Ya sakatsa diye. Anlicagin bu ilac hamileyken cok zararli. Allah korusun hersey olabilirdi. Bundan dedim umarim hamile degilsindir diye.