Tartıştığı arkadaşının oğlu tarafından öldürüldü

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.182
38.369
33
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Karakavuz Köyü'nde 27 yaşındaki Gürhan Üzmez, tartıştığı C.A.'nın oğlu 17 yaşındaki H.A., tarafından bıçaklanarak öldürüldü
fft2mm7270431.jpg

ürhan Üzmez’in, iki arkadaşıyla birlikte alkol alırken olaydan yarım saat önce çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi facebookta paylaştığı görüldü.

Olay, bayramın birinci günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karakavuz Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk babası Gürhan Üzmez, bir grup arkadaşı ile köyün yakınlarında alkol alıp eğlendi. Gürhan Üzmez, bir süre sonra yanlarına gelen aynı köyden 45 yaşındaki C.A. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Sesleri duyup gelen C.A.’nın oğlu 17 yaşındaki H.A.’da kavgaya karıştı.

H.A., bıçakla Üzmez’i yaraladı. Kanlar içerisinde kalan Üzmez, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Gürhan Üzmez, sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne sevk edildi. Üzmez, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan H.A. ile babası C.A. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan C.A., serbest bırakılırken H.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Gürhan Üzmez, öldürülmeden yarım saat önce birlikte alkol aldığı arkadaşları ile çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından paylaştığı görüldü.


Özgür OKUMUŞ/ EREĞLİ,(Zonguldak),(DHA) http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...glu-tarafindan-olduruldu.htm?ArticleID=303141


 
X