- 8 Nisan 2017
- 57.879
- 314.431
- 698
İllaki çok iyidir .önüme düştü diye espri yaptım. Bizim evde dizi izleme çok zor olur .genelde akşam tv açık değil açılsa bile çocuklarla izlenecek birsey acik oluyor .Yoo linçleriz. Hatta bir olup döverizSen 9. Bölümden başladın, o duyguyu giremedin Baştan izle minik. Çok güzel dizi
İlveden nefret ettim yaYaa evet. Haftanın bütün günleri Cuma olsa keşkeNeyse dün epey bir yol katettiler bence. Bu hafta Oruç’la Sevcan’ın nişan bozulur gibime geliyor. İlve’de öldü mü yaşayacak mı belli değil.
Haftaya hatırlatın bana izlerken benim yorumlari okuyarak izleyin aglamazsinizİlveden nefret ettim ya
Bana uyar vallaHaftaya hatırlatın bana izlerken benim yorumlari okuyarak izleyin aglamazsiniz
Dizi çok güzel, samimi ama en büyük şansı diğer kanallarda karşısında güçlü bir rakip yok. Kızılçık Şerbeti’nin ilk sezonu olsaydı bu reytingleri yakalaması zordu. İşte biz eşe dosta, arkadaşımıza tavsiye edeceğiz. Böyle böyle daha da artacak seyirci kitlesi. Onlarda inşAllah bozmazlar senaryoyu.Dizi 2 haftadır haftanın en çok izlenen dizisi unvanını aldı inşallah dahada birakmaz o unvanı her gecen gün sahada artiyor reytingler
Dizi çok güzel, samimi ama en büyük şansı diğer kanallarda karşısında güçlü bir rakip yok. Kızılçık Şerbeti’nin ilk sezonu olsaydı bu reytingleri yakalaması zordu. İşte biz eşe dosta, arkadaşımıza tavsiye edeceğiz. Böyle böyle daha da artacak seyirci kitlesi. Onlarda inşAllah bozmazlar senaryoyu.
Evet ya. Dna testini doğru yapsaydı Eleni’nin kızları olduğunu öğreneceklerdi çoktan. Hayır Adil’e söylese, çocuğunu kurtarır ki zaten. İşte senarist bir kaç bölüm kazanmak için yapmıştır.İlveden nefret ettim ya
Şive konusunda haklısın.İllaki çok iyidir .önüme düştü diye espri yaptım. Bizim evde dizi izleme çok zor olur .genelde akşam tv açık değil açılsa bile çocuklarla izlenecek birsey acik oluyor .
Ama oyunculuklar iyi değil ya ben ilk bölümden beri izlemedigimden mi bilmem oyunculuklari şiveyi beğenmedim pek
Şive gerçekten kötü ama .dizinin konusunu dün yanımda anlattıkları ile biliyorum bendeEvet ya. Dna testini doğru yapsaydı Eleni’nin kızları olduğunu öğreneceklerdi çoktan. Hayır Adil’e söylese, çocuğunu kurtarır ki zaten. İşte senarist bir kaç bölüm kazanmak için yapmıştır.
Şive konusunda haklısın.İlk yayınlandığında insanlar şiveye çok takılmış. Karadeniz Şivesi tam nasıl oluyor bilmiyor ama böyle değilmiş. Belki anlaşılsın diye oynamışlardır. Daha sonra dizi o kadar sevildi ki, insanlar göz ardı etmeye başladı şiveyi.
Hayır onlarda misafirliğe gelecek günü bulmuşlar. Ben dizilerimin olduğu gün asla çıkmamŞive gerçekten kötü ama .dizinin konusunu dün yanımda anlattıkları ile biliyorum bende
Aslında onlar bir gün önce gelmek istedi bende o gün müsait olduğumu söyledimHayır onlarda misafirliğe gelecek günü bulmuşlar. Ben dizilerimin olduğu gün asla çıkmam
DAhaa daha 6 yıl varrAy ben şimdi nasıl bekleyeceğim bir hafta onu düşünüyorum diziyiöyle bir sardı yani. duruguzel adil kocari fan club diye biz
Birde açık yok edepli bi dizi ben seviyorumm cidden çok iyiDizi çok güzel, samimi ama en büyük şansı diğer kanallarda karşısında güçlü bir rakip yok. Kızılçık Şerbeti’nin ilk sezonu olsaydı bu reytingleri yakalaması zordu. İşte biz eşe dosta, arkadaşımıza tavsiye edeceğiz. Böyle böyle daha da artacak seyirci kitlesi. Onlarda inşAllah bozmazlar senaryoyu.
Aaaa ben hic bakmadımm bakarım bi araKızlar YouTube’da deli mi ne kanalında kamera arkası videosu var, şimdi onu izliyorum çok eğlenceli
Işimmvar gelmeyin de beeHayır onlarda misafirliğe gelecek günü bulmuşlar. Ben dizilerimin olduğu gün asla çıkmam
Bence oyunculuklar iyi,Ulaş bence bundan sonra hep Karadeniz dizilerinde oynasın derim adam gayet güzel oynuyor bence Karadeniz dizilerini,eleni de yarı Yunan yarı türkü çok güzel canlandırıyor zarifede öyle,gezepte Şerif te öyle ama sadece şiddet sahnelerini bir tık azaltma yapsalar daha iyi olur özellikle bomba filan abartı bence.İllaki çok iyidir .önüme düştü diye espri yaptım. Bizim evde dizi izleme çok zor olur .genelde akşam tv açık değil açılsa bile çocuklarla izlenecek birsey acik oluyor .
Ama oyunculuklar iyi değil ya ben ilk bölümden beri izlemedigimden mi bilmem oyunculuklari şiveyi beğenmedim pek
Evinde reyting cihazı olanlar bol bol izlerse totalde reytingler 20 aşar sadece 5000 bin kişide varmış ben o yüzden YouTube izliyorumDizi 2 haftadır haftanın en çok izlenen dizisi unvanını aldı inşallah dahada birakmaz o unvanı her gecen gün sahada artiyor reytingler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?