• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence oyunculuklar iyi,Ulaş bence bundan sonra hep Karadeniz dizilerinde oynasın derim adam gayet güzel oynuyor bence Karadeniz dizilerini,eleni de yarı Yunan yarı türkü çok güzel canlandırıyor zarifede öyle,gezepte Şerif te öyle ama sadece şiddet sahnelerini bir tık azaltma yapsalar daha iyi olur özellikle bomba filan abartı bence.
Ulaş Tuna astepe’nin normal konuşmasını dinledim. Bildiğin Cemal Can Canseven 🙂 Şiddet sahnelerini bende çok buluyorum. Sürünün altına adam atma sahnesi çok travmatikti. 🙁
benim tek dizim var onu da genelde çocuklar okuldayken izliyorum öyle bir derdim yok şükür 😂😂😂
Benim de haftada bir gün dizi hakkım var. Normal şartlarda çocuklar 15 sn.de bir benden bir şey isterler. Öyle oturup baştan sonra izlemem mümkün olmuyor.,Bugün dizi günüm var dediğimde yine biraz insaf ediyorlar.

Al beni al al gruba 🤣

Kimse açmadı sanıyordum.

Abarttım deli gibi tekrar izliyorum yemek yaparken favorim ama çocuklar uyuduğunda ki tek etkinliğim son zamanlarda taşacak bu deniz izlemek 🤭🤭

Ulaş Tuna Astepe fan fan fanıyım. Tam Trabzon'a taşındım aha dedim Sen Anlat Karadeniz devam ediyor görürüm. Dizi final yaptı. Tam Trabzon'dan taşındım adam geri döndü. Ulan şansıma tüküreyim.

Birde dizinin havaalanı sahnesinde oturduğum siteyi gördüm. Duygular bende ayrı şelale , ayrı bağ 😭😭

Al beni al al gruba 🤣

Kimse açmadı sanıyordum.

Abarttım deli gibi tekrar izliyorum yemek yaparken favorim ama çocuklar uyuduğunda ki tek etkinliğim son zamanlarda taşacak bu deniz izlemek 🤭🤭
Grubumuza girebilirsin aşkım. 😍 Jou Jou bütün iyi dizilerin başlığını açar. Sonra onlar istikrar sağlarsa biz devam ederiz. Saçmalayanları da bırakırız 🙂 Ör:Kızılcık Şerbeti
Ama anahtar soruya cevap vermelisin. Taşacak Bu Deniz’in bütün bölümlerini baştan sona izledin mi? 🤔

Grubumuza girebilirsin aşkım. 😍 Jou Jou bütün iyi dizilerin başlığını açar. Sonra onlar istikrar sağlarsa biz devam ederiz. Saçmalayanları da bırakırız 🙂 Ör:Kızılcık Şerbeti
Ama anahtar soruya cevap vermelisin. Taşacak Bu Deniz’in bütün bölümlerini baştan sona izledin mi? 🤔

Kaç kezden bahsediyoruz 3-5-8 ? Sanırım her bölümün canını çıkardım 🤣

Ama ben başka Türk dizisi böyle istikrarlı izlemedim hiç. Ayşe Nehir ikilisi 37-38 bölüm yazabiliyor inşallah bu talihsizliklerini bu dizide kırarlarda uzun süre izleyebiliriz. Senarist değiştimi tadı kaçıyor.

Back
X