Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geldim geldim. Bugünümün teması hastane ve eczane ilaçlara boğuldum
Karadeniz'den Akdeniz'e geçtim bu arada Boğaldum orda çok basık havası denizi yosun. bana pırıl pırıl güneş sıcak deniz lazımdı
Karadeniz'den Akdeniz'e geçtim bu arada Boğaldum orda çok basık havası denizi yosun. bana pırıl pırıl güneş sıcak deniz lazımdı
Antalya mı Mersin mi buraların soğukları da iyidir ama kar soğugu ve üstüne don gelirse Ankara yı aratmaz gecen sene Mersin merkez bile _10 karı gördü,hersey dondu enerjiler patladı dondu meyve ve sebze keza öyle.
Aaa bakk çok mantıklı çünkü düşman oldukları için birsürü hikaye var baya bu gider ama ömrü arka sokaklar kadar uzun olsun ammiinnnn şerboyada böyle diledik ama bohu çıktı
Ay yok o kadar uzun sürmesin 5 sezon bile çok bence ha uzun sürecek de dizi sürülerini kısaltsınlar eskiden ne güzel 1 saat en fazla 1.5 saatte bitiyordu özet filan yok,reklamda cok yoktu.
2 sezon bilemedin ,3 sezon sonra toparlayamıyorlar bambaska bir hal alıyor.
Ay yok o kadar uzun sürmesin 5 sezon bile çok bence ha uzun sürecek de dizi sürülerini kısaltsınlar eskiden ne güzel 1 saat en fazla 1.5 saatte bitiyordu özet filan yok,reklamda cok yoktu.
2 sezon bilemedin ,3 sezon sonra toparlayamıyorlar bambaska bir hal alıyor.
Sorma aşkım ben de 2 gündür hastane hastane geziyorum. Benim de büyük kız ateşlendi hafta sonu. Faranjit olmuş. Valla kreşe yollamayacağım artık. 1 gün gidiyorlar, 1 hafta hastalar.