• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
NEyseki atlattıkk😀😀 nere gittiiin looo

Geldim geldim. Bugünümün teması hastane ve eczane ilaçlara boğuldum 😬
Karadeniz'den Akdeniz'e geçtim bu arada 🤣 Boğaldum orda çok basık havası denizi yosun. bana pırıl pırıl güneş sıcak deniz lazımdı 🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
Karadeniz'den Akdeniz'e geçtim bu arada 🤣 Boğaldum orda çok basık havası denizi yosun. bana pırıl pırıl güneş sıcak deniz lazımdı 🤣🤣
Antalya mı Mersin mi buraların soğukları da iyidir ama kar soğugu ve üstüne don gelirse Ankara yı aratmaz 😂 gecen sene Mersin merkez bile _10 karı gördü,hersey dondu enerjiler patladı dondu meyve ve sebze keza öyle.

Evett karadeniz öyle çok nemli rizede felaket nemli ama işin aslı terletmiyorr sadece

Dun yeni fragman yayınlanmis 🫠 insanı zorla evindeki kocasından soğutacak bu dizi ahaha

Aaa bakk çok mantıklı çünkü düşman oldukları için birsürü hikaye var baya bu gider ama ömrü arka sokaklar kadar uzun olsun ammiinnnn😀😀😀 şerboyada böyle diledik ama bohu çıktı :D
Ay yok o kadar uzun sürmesin 5 sezon bile çok bence 😂 ha uzun sürecek de dizi sürülerini kısaltsınlar eskiden ne güzel 1 saat en fazla 1.5 saatte bitiyordu özet filan yok,reklamda cok yoktu.

2 sezon bilemedin ,3 sezon sonra toparlayamıyorlar bambaska bir hal alıyor.

• Beğen
Reactions: Jou
Esmenin kardeşi Fadime ve kocasınada agırlık verebilirler Karadeniz şivesini güzel yapıyorlar fadimeyi bilmiyorum da kocası Karadenizli galiba.

Ballıda güzel yapıyor karakterini bence gezep ihtiyarı benim sayemde gencleşti gibi birsey demişti 😂

Ballıda maas konusu saçma olmuş annesi ölünce zaten emekli maaşı kızına kalacaktı .

Ay yok o kadar uzun sürmesin 5 sezon bile çok bence 😂 ha uzun sürecek de dizi sürülerini kısaltsınlar eskiden ne güzel 1 saat en fazla 1.5 saatte bitiyordu özet filan yok,reklamda cok yoktu.

2 sezon bilemedin ,3 sezon sonra toparlayamıyorlar bambaska bir hal alıyor.
Trt1 çok reklam vermiyor amaa haaa izleyebilirsin 3 saat tuvalete gitmemen garantisiyle 😀😀😀😀😀 eevtt umarım 2 sezona şaşırmazlar

Zarifenin bir oğlu daha varmış adı Fatih ona kimi alacaklar,onun konusu ne acaba ailesi ile görüşmüyormuş.
Bulca diziye katacaklar mı o kardeşi?
Sorma aşkım ben de 2 gündür hastane hastane geziyorum. Benim de büyük kız ateşlendi hafta sonu. Faranjit olmuş. Valla kreşe yollamayacağım artık. 1 gün gidiyorlar, 1 hafta hastalar. 🙁

Back
X