taşıyıcı anne arıyorum.. lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sengulyasemin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
11
12
40
merhaba,

rahatsızlığımdan dolayı anne olamıyorum. tek çaremiz taşıyıcı annelik. bir kere yurtdışında denedik ancak olmadı malesef. denediğimiz taşıyıcı anne tekrar yapmak istemiyor. Bu yüzden yeni bir taşıyıcı anne arıyoruz.
Güvenilir birini arıyoruz. İşlem tüp bebek yöntemiyle yapılacaktır ve benim yumurtam ve eşimin spermi kullanılacaktır. Taşıyıcı anne sadece 9 ay bebeği karnında taşıyacak. Doğuma kadar tüm masraf ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ücret yeterince tatmin edicidir. Maximum 34-35 yaşında, çocuk doğurmuş istanbul ve çevresinde ikamet eden, sigara ve alkol kullanmayan dul, yada evli (eşinin rızası ile) bir aday arıyoruz. Çevresinde böyle bir aday olan paraya ihtiyacı olan varsa da ayrıca mesaj atabilir Kabul edenler ile yüzyüze görüşüp şartları konuşabiliriz.. Lütfen bize yardımcı olun tek çıkar yolumuz bu...

Merhaba taşıyıcı annelik yapmak istiyorum. 28 yaşındayım.bi bebeğim var.bekarım. maddi durumumuzu toparlamak adına yapmak istiyorum. melissoyder89@hotmail.com
merhaba,

rahatsızlığımdan dolayı anne olamıyorum. tek çaremiz taşıyıcı annelik. bir kere yurtdışında denedik ancak olmadı malesef. denediğimiz taşıyıcı anne tekrar yapmak istemiyor. Bu yüzden yeni bir taşıyıcı anne arıyoruz.
Güvenilir birini arıyoruz. İşlem tüp bebek yöntemiyle yapılacaktır ve benim yumurtam ve eşimin spermi kullanılacaktır. Taşıyıcı anne sadece 9 ay bebeği karnında taşıyacak. Doğuma kadar tüm masraf ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ücret yeterince tatmin edicidir. Maximum 34-35 yaşında, çocuk doğurmuş istanbul ve çevresinde ikamet eden, sigara ve alkol kullanmayan dul, yada evli (eşinin rızası ile) bir aday arıyoruz. Çevresinde böyle bir aday olan paraya ihtiyacı olan varsa da ayrıca mesaj atabilir Kabul edenler ile yüzyüze görüşüp şartları konuşabiliriz.. Lütfen bize yardımcı olun tek çıkar yolumuz bu...
Hanımlar ülkemizde yasal olarak böyle birşey mümkün degil bilginize

Ülkemizde yasal olmadığını biliyorum, bunu isteyen insanlar, çiftler genelde kıbrısı tercih ediyorlar. Doğumu ve işlemler orada gerçekleşiyor.Gerekli araştırmayı yaptım yazmadan önce. Teşekkürler ilginize.

Merhaba taşıyıcı annelik yapmak istiyorum. 28 yaşındayım.bi bebeğim var.bekarım. maddi durumumuzu toparlamak adına yapmak istiyorum. melissoyder89@hotmail.com
İsmini cismini verdin bekliyorsun işte daha ne saldırıyorsun biriniz digerinizi arıyordu tencere kapak misali
Hadi işinize bakın cnm :KK49:

Allah yardım etsin kimseye düşmez yargılamak. Ama ben böyle bir şey yapsam veremezdim çocuğu. Yumurta sperm kimin olursa olsun dokuz ay taşıdıktan sonra benim olurdu o çocuk, bunu da düşünün sonrası hüsran olmasın. Bir abim doğduğu gün bir kız çocuğu evlat edindi nasıl bir güzel melek üç yaşında şimdi kendi evladı ve çok mutlu yavrum. Ona bakınca diyorum annesi şimdi görse vazgeçebilir mi. Rabbim kimseye böyle sınamasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X