Taşıyıcı anne arıyorum

marriott jones

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
9
15
63
Taşıyıcı anne arıyoruz. Öncelikle Allah korkusu olan biri olsun. Lütfen ama lütfen sağlık sorunu olmayan sigara alkol kullanmayan bir bayan olsun.
Eşi vefat etmiş bir bayan öncelikli tercihimizdir.
Evli bayanlar ise mutlaka eşleriyle birlikte bu karari almış olmalidir.
ANKARAda ikamet eden bayanlarla yuz yuze gorusmek istiyorum.
Mail adresinden ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgece
10yillik evliyim. Doğuştan rahmim yok. Bu yüzden tasiyici anne ariyorum. Daha once yurtdışında denedim. Ayrica bebek biyolojik olarak bana ve eşime ait oluyo. Yapilan dna testlerinde yuzde 100 bizim genetik yapimizi tasiyor. Biliyorum cok acaip görünüyor ama insanlar caresizlikten herseyi yapar. Basina gelmeyen bilmez.

Benim yumurtam ve esimin sperminden embriyo dolleniyor. Sadece taşıması icin bir annenin rahmine yerlestiriliyor. Bu arada islemler yurtdışında bu isi yasal olarak yapan bir ulkede yapilacaktir. O yuzden tasiyici annemizin yurtdışı çıkış engeli bulunmamalidir

Merhaba bilgece
10yillik evliyim. Doğuştan rahmim yok. Bu yüzden tasiyici anne ariyorum. Daha once yurtdışında denedim. Ayrica bebek biyolojik olarak bana ve eşime ait oluyo. Yapilan dna testlerinde yuzde 100 bizim genetik yapimizi tasiyor. Biliyorum cok acaip görünüyor ama insanlar caresizlikten herseyi yapar. Basina gelmeyen bilmez.
Öyle mi? Rabbim yardımcınız olsun ne diyeyim. Ama her şey nasip kısmet değil mi? Açıkçası ben olaya dini yönden bakıyorum ondan...

Merhaba bilgece
Cok üzüldüm adiniza insallah hersey gonlunuzce olur...

Hic oyle tanidikla falan ise girismeyin konu sahibi.
En iyisi yurtdisinda bu isi profosyonel olarak yapan bir sirketle anlasmak.

e peki daha sonrasında o taşıyı anne ve bebek arasında gelişen bağ ne olacak? 9 ay bi bebeği karnında taşıyıp onun her anını hissedip bir başkasına vermek çok zor bir şey. Allah yardımcınız olsun

X