Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende istiyorum bunlardan amakampanya lı ürünler burada 2 adet emzik zinciri 30 tl hanımlar ve isimli.....
kızım var
en üstekı mavinin pembesini yapabilirmisin emzik askısıda öyle suslü olabilirmi kızımın adı duru
Tabikide yaparım aynı modelin pembesi olur isimde olur yanlız emzik askısındaki nazar boncuklarının pembesi yok hepsi pembe olup onlar mavi olsa sorun olur mukızım var
en üstekı mavinin pembesini yapabilirmisin emzik askısıda öyle suslü olabilirmi kızımın adı duru
Canım sumdiye kadar cok yaptım cok sükür ki hic döküldü yada bebegime zarar verdi diyen olmadı zaten bu sürekli kullanım icin olmaz dügün mevlüt günlere giderken özel günler ucin alıyolar genelde bu emzikleri anneleride dikkatliyse sorun olmaz ama kolay kolay çıkmaz bu boncuklar ben bi heves hamileyken kızımada yaptım ama o emzik emmedi tabi sürekli elinde yerden yere çarpıyo ( 12 aylık kızım) bir tek taş dahi dökülmediCok guzel seyler yapiosunuz elinize emeginize saglik ben birsey merak ediyorum o emzikler ne kadar saglikli yani boncuklari dusmuyormu Allah korusun azina kacsa bebegin merakimdan soruyorum sadece