Merhaba kızlar.. Yaklaşık 2 ay önce biri girdi hayatıma. Yaşadığım kötü deneyimlerden sonra işte hayatımda olması gereken insan bu diyebileceğim biri. Kişilik olarak dört dörtlük olarak tanımadığım bana kendimi iyi hissettiren ve eğer devam etseydi büyük bi aşk la sevebilecegim biri. Burda yanlız yaşıyor ailesi şehir dışında ama çok uzak değil bu yüzden arada gidip ailesini ziyaret ediyor. 10 gün izni vardı ve ailesini ziyarete gidecegini söyledi. Ondan ayrı kalmak istemiyordum ama tabi gitme demedim ve anlayışla karşıladım. Gittikten sonra 2 gun hiç aramadı sonra 30 saniyelik bi telefon konuşması hepsi bu mesajlarıma cvp vermiyor. Daha önce de bi arkadaşının sürekli tatile gidelim dediğinden bahsediyodu. Ister istemez bi şüphe düştü içime. Msj yazıyorum son görülmesi gece 3 buçuk olmasına rağmen bırak cvp yazmayı msjlarımı okumuyor bile. Yaklaşık 5 gün sonra ailesinin yanında olduğunu denize falan girdiğini sürekli telefona bakamadığını anlayışlı olmam gerektiğini anlatan bi msj attı bende biraz sert bi yanıt verdim. O gün bu gündür görüşmüyoruz. 15 gün falan geçti aradan dayanamayıp dün msj attım. Yine cvp yok insan gece yatarken bi iyi geceler yazamazmı 5 dk ayırıp nasılsın diyemezmi. Açıkçası aldatildigimi düşündüğüm için böyle davrandim. Aslında vicdanım rahat ama yine de fikirlerinizi öğrenmek istedim.
Son düzenleme: