Tatile gitmek isteyen eş meselesi

fakat bu derin bir tutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
364
147
Esim tatile gitmek istediğini söyledi arkadaşıyla.
Ben de gitmeni istemiyorum dedim.
ama gitmek istiyorsan git.
ben nereye kiminle gidecegini bilmek istemiyorum.
gittiğin süre içerisinde de konuşmayalım dedim.
Çok kızdı.
Bileceksin ve konuşacağız dedi.
ben de ben bilmek ve duymak istemediğimi belirttim.
Ben umursamak istemiyorum. Üstüne de düşmek istemiyorum.
Ve sizce nasıl davranmaliyim?

Herkes özgürce takilacaksa evlenmeye ne gerek var ya... Su ozeline girme, bunaltma cok sikma, koyver gitsin ayri bir birey o laflarina uyuzum zaten. Kimi kandiriyoruz kim umursamadan tabi askim gidebilirsin der. Sevmiyorsan tamam da. Ne demek karisma ya. Hergun kıçımızı bile goren tek insan boyle bi samimiyet var arada, sonra vay efendim ayrı birey :)

Herkes özgürce takilacaksa evlenmeye ne gerek var ya... Su ozeline girme, bunaltma cok sikma, koyver gitsin ayri bir birey o laflarina uyuzum zaten. Kimi kandiriyoruz kim umursamadan tabi askim gidebilirsin der. Sevmiyorsan tamam da. Ne demek karisma ya. Hergun kıçımızı bile goren tek insan boyle bi samimiyet var arada, sonra vay efendim ayrı birey :)
Çok haklısın. Ama eşim gitmek istiyor ve Hayır gitme demek istemiyorum. Biraz kendi düşünsün istiyorum gitmemesi gerektiğini.

Esim tatile gitmek istediğini söyledi arkadaşıyla.
Ben de gitmeni istemiyorum dedim.
ama gitmek istiyorsan git.
ben nereye kiminle gidecegini bilmek istemiyorum.
gittiğin süre içerisinde de konuşmayalım dedim.
Çok kızdı.
Bileceksin ve konuşacağız dedi.
ben de ben bilmek ve duymak istemediğimi belirttim.
Ben umursamak istemiyorum. Üstüne de düşmek istemiyorum.
Ve sizce nasıl davranmaliyim?

kesınlıkle gıdemez ya da elbettekı gıder dıyemem acıkcası.
cunku benden once sure gelen bı durumsa yanı bı ugras ugruna ( dalıs , tırmanıs , campıng ) bırkac gunluk bı tatılse ve her sene duzenlı yapılıyorsa sorun cıkartmazdım ama bırden bıre aa ben ahmetle huseyınle tatıle gıdıorum dese kesınlıkle bozulurdum gıbıme gelıyor. bende sızın gıbı sen gıdıosan bende gıderım yapmazdım ama sınırden kudururdum kesınlıkle.
esınızın ılgısını cekebılecek bı tatıl planı yapsanız ya da arkadaslarınızla ( cıft olan ) bı organızasyon fıkrı sunsanız faydası olur mu kı acaba ?

Ve benim onu cezalandirdigimi düşünüyor. Gittiği yeri ve kimseleri bilmek istemediğim için .ayrıca tatili boyunca konuşmayacağım seninle dediğim için çıldırdı resmen.

ne yapmani bekliyor tmm kocacim git fazla guneste kalma terli terli su icme gelecegin gunu ve saatide soyle yemek yapiyim de bari hosuna gitsin uzulmesin beyefendi

kesınlıkle gıdemez ya da elbettekı gıder dıyemem acıkcası.
cunku benden once sure gelen bı durumsa yanı bı ugras ugruna ( dalıs , tırmanıs , campıng ) bırkac gunluk bı tatılse ve her sene duzenlı yapılıyorsa sorun cıkartmazdım ama bırden bıre aa ben ahmetle huseyınle tatıle gıdıorum dese kesınlıkle bozulurdum gıbıme gelıyor. bende sızın gıbı sen gıdıosan bende gıderım yapmazdım ama sınırden kudururdum kesınlıkle.
esınızın ılgısını cekebılecek bı tatıl planı yapsanız ya da arkadaslarınızla ( cıft olan ) bı organızasyon fıkrı sunsanız faydası olur mu kı acaba ?
Kendisi her yıl arkadaşlarıyla gider tatile.
ben de giderdim.
Bu evliligimizin ilk yazı.
Biz de beraber plan yaptık.gideceğiz
ancak kendisi arkadaşıyla da gitmek istiyor.
Artık kendi bilir.
sonucuna katlanır. Kesinlikle umursamayacagim ,konuşmayacağım onunla.

X