- 13 Nisan 2007
- 34.099
- 104.433
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Eş acaip dolar bana küfür basar hergunarayın gelmeyin diyin zaten eşinizle 2 senedir sağlıklı ilişkiniz yokmuş bide bunun ıcın tartışırsınız çok geçerli bi sebeb üstelik en azından bidaha kimse gelmez rahat edersiniz eşiniz arayıp çağırsa da gelmezler zaten siz gelmeyin dedikten sonra
Şekerim rica etsem biraz açabilir misiniz bu maddi sebepleri?Şekerim maddi sebepler
Yok biliyorlar.ben onlardan destek istedim istemez olaydım sakız ettiler biziBoşanma aşamasında olduğunuzu bilmiyorlardır ki.
Bizim bir arkadaş da aynı konudan şikayetçiydi de 13 sene oldu boşanmaktan vazgeçtiler diye düşünüyoruz biz grupta.
açayim ,iş bulamıyorumŞekerim rica etsem biraz açabilir misiniz bu maddi sebepleri?
Biliyorlar da siz harekete geçmeyince vazgeçtiniz herhalde diye düşünmüşlerdir.Yok biliyorlar.ben onlardan destek istedim istemez olaydım sakız ettiler bizi
açayim ,iş bulamıyorum
güzel bi cinnet gecirmeniz lazım.Merhaba hanımlar,biz 2 senedir boşanma aşamasındayiz sürekli kavga ettiğimizi biliyorlar.ama tatillerde veya canlari oyle istedi esjmjn akrabaları gelip bizde kalıyor.benimle hiç konuşmuyorlar bile ,herşey dahil pansiyon gibi kullanıyorlar.ne yapmam.lazim?
Normalde eşle ayrı yattigimiz halde onlar gelince yer yok diye geliyor yanımda yatıyor sırtı dönük.
İş bulmam lazım neden bulamıyorum aslında üniversite okudum şehir dışında iş fırsatı çıkıyor özel sektör diye gidemiyorumgüzel bi cinnet gecirmeniz lazım.
Yahu neden cekıyorsunuz bu adamı dünyadaki arkası olmayıp boşanan tek kadın siz olmayacaksınız sonuçtaEş acaip dolar bana küfür basar hergun
Daha önce çalıştınız mı meslek nedir?Benim bir yol cizmem lazım hanımlar 36 yaşındayım.2 evladım var eşim benden 10 yaş büyük ve 2 senedir yatak hayatımız yok
Baska sorunlar var tabii ki uyumsuzuz.ben 25 o 35 ken uyumlanıyordu bana ama şimdi ben 36 o 46 sanki içi geçmiş gibi hiç benimle konuşmuyor sadece elinde telefon okey oynuyor ve uyuklayıp yemek yiyorDaha önce çalıştınız mı meslek nedir?
Aynı evde maddi durum sebepli duruyoruz dediğinize göre eş iyi kazanıyor sanırım.
Yok mu hiç evlilik birliği içinde edinilen bir şeyler?
İşe girdiniz varsayalım tek maaşla tüm bunlar nasıl olacak, iki çocuk kira geçim , evet bir yol çizmeniz lazım ama hem kendi hem çocuklarınızın çıkarını gözeterek.
Boşverin eve geleni gideni şimdi, 46 yaş öyle pat diye yatak hayatını bitirecek bir yaş değil başka sorunlar da mı var acaba?
Çok doğru demişsiniz aslında biliyor musunuz Ben 2 tane 2 yıllık bölüm bitirdim eş izin vermedi Ben yeterim dedim ben 25 yaşında o 35 yaşındayken uyumsuzluğumuz yoktu ama ilerisinin böyle olacağını ikimiz de düşünemedik şimdi çok uyumsuzuzgüzel bi cinnet gecirmeniz lazım.
Ne güzel yazmışsınız,siz çalışıyor müşün önce
Evlenmeden önce çalışıyordum, evlendikten sonra biraz dinleneyim bir yıl kadar sonra çalışırım dedim, şu an gebeyim diye iş bakmıyorum artık. Tam boşanma sebebinizi bilmiyorum ama akrabalara eşimle arayı düzeltmeye çalışıyoruz biraz yalnız kalmak istiyoruz da diyebilirsiniz. Belki de düzeltmek için fırsat doğar. Aranız kötü olduğu için şu an saldırgan tavırla değil de sanki gerçekten bir şeyleri tamir etmeye çalışıyor gibi yaparsınız. Baktınız aranız da düzeldi bu defa diğerlerine koy tekmeyi. Bahane olarak da gelen giden yüzünden aramız bozuktu artık dikkat ediyoruz de gitsinNe güzel yazmışsınız,siz çalışıyor musunuz
Mesleğiniz nedirEl birligiyle bana bir iş bulabilir miyiz?
Hiç inandırıcı değil ki , eşim memnun zaten ben sayilmiyorum.onunla konuşuyorlar beni yok sayiyorlar.Evlenmeden önce çalışıyordum, evlendikten sonra biraz dinleneyim bir yıl kadar sonra çalışırım dedim, şu an gebeyim diye iş bakmıyorum artık. Tam boşanma sebebinizi bilmiyorum ama akrabalara eşimle arayı düzeltmeye çalışıyoruz biraz yalnız kalmak istiyoruz da diyebilirsiniz. Belki de düzeltmek için fırsat doğar. Aranız kötü olduğu için şu an saldırgan tavırla değil de sanki gerçekten bir şeyleri tamir etmeye çalışıyor gibi yaparsınız. Baktınız aranız da düzeldi bu defa diğerlerine koy tekmeyi. Bahane olarak da gelen giden yüzünden aramız bozuktu artık dikkat ediyoruz de gitsin
Gıda teknolojisi teknikerliği ve Spor yonetimi aynı zamanda Gebze teknik üniversitesi spor koçluğu zumba nefes eğitmenlik eğitimleri de aldım.spor ilgi alanimMesleğiniz nedir
Merhabalar eşim geçen sene istemediği halde emekli edildi.45 yaşında ben ise 36.iş arıyor bulamıyor ve çok gergin,sinirli yada tam tersine oruruyorbir koltukta yemek gelirse yiyor çay gelirse içiyor.cinsel hayat? Berbat,libidosu da sanki emekli oldusürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.
2 senedir boşanma aşamasında olduğunuza emin misiniz ? 10 gün önceki konunuzda tek sorununuz eşinizin libidosuymuş, boşan demeyin demişsiniz.Merhaba hanımlar,biz 2 senedir boşanma aşamasındayiz sürekli kavga ettiğimizi biliyorlar.ama tatillerde veya canlari oyle istedi esjmjn akrabaları gelip bizde kalıyor.benimle hiç konuşmuyorlar bile ,herşey dahil pansiyon gibi kullanıyorlar.ne yapmam.lazim?
Normalde eşle ayrı yattigimiz halde onlar gelince yer yok diye geliyor yanımda yatıyor sırtı dönük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?