- 13 Aralık 2016
- 644
- 228
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Evet doğru bunlar.simdi size şöyle söyleyeyim benimle Ben 23 yaşında evlenmiştim benim hiçbir zaman calişmama izin vermemiş kendisi eyt'den emekli oldu diye şimdi bana hiç çalış diyor bu hak mı sizce?Son konunuzu da okuyunca hiç de boşanmak istiyorum boşanamıyorum demiyorsunuz, üstelik adam sizden boşanmak istiyor siz adam benimle cinsel ilişkiye girmiyo diye dertleniyorsunuz. Üstelik adam kendi işsizmiş siz de o izin vermiyor diye çalışmamışsınız hiç
Şekerim neden anlamıyorsun bildiğin içi boşaltılmış evlilik. Nereden tutsam elimde patlıyor hangi birinden dert yanayım.29 Ekim 2025 15 senelik evlilik ve soğukluk başlıklı konunuz :
2 senedir boşanma aşamasında olduğunuza emin misiniz ? 10 gün önceki konunuzda tek sorununuz eşinizin libidosuymuş, boşan demeyin demişsiniz.
E içi boşaltılmış bitmiş evlilikte 2 senedir boşanma aşamasındayım diyosan , eve birileri geldikçe yer yok diye yanında yatıyorsa ne diye adam bana yanaşmıyor diye dertlenip konu açıyorsun.Şekerim neden anlamıyorsun bildiğin içi boşaltılmış evlilik. Nereden tutsam elimde patlıyor hangi birinden dert yanayım.
Bu evlilikte hak hukuk konusunu düşünecek seneleri çoktan geride bırakmışsınız. Çalışmaya izin vermemek gibi bir şeye hiçbir erkeğin hakkı yok ama 15 sene sonra bunları konuşmanın faydası da yok. Girişken ve kendinizi sürekli geliştiren bir yapınız varsa yani ev hanımı modunda takılmıyorsanız işe alırlar ama malum ülkede büyük bir işsizlik var. Sizden daha tecrübeli ve genç rakipleriniz haliyle daha şanslı. Siz gerçekten boşanmayı kafaya koyduysanız bir an önce çalışmaya bakın iş seçmeden.Evet doğru bunlar.simdi size şöyle söyleyeyim benimle Ben 23 yaşında evlenmiştim benim hiçbir zaman calişmama izin vermemiş kendisi eyt'den emekli oldu diye şimdi bana hiç çalış diyor bu hak mı sizce?
Çok absürt değil mi,adam bana yanaşmiyor eve biri gelince yanımda yatıyor.inan ki gözümden düştü.E içi boşaltılmış bitmiş evlilikte 2 senedir boşanma aşamasındayım diyosan , eve birileri geldikçe yer yok diye yanında yatıyorsa ne diye adam bana yanaşmıyor diye dertlenip konu açıyorsun.
Harekete geçme düşünceniz ve niyetiniz yoksa "2 yıldır boşanma aşamasında olduğunuzu" söylemeyi bırakın öncelikle, boşanma lafını da dilinize dolamayın. Eşinizin de bir anda size uyası tutarsa, bir bakmışsınız ne oluyor demeye kalmadan boşanmışsınız.Şekerim neden anlamıyorsun bildiğin içi boşaltılmış evlilik. Nereden tutsam elimde patlıyor hangi birinden dert yanayım.
Beni el üstünde tutsan bir dediğimi iki etmesen yollarına kırmızı halı sererim eşşoğlusu dedin mi?Eş diyor ki onlar kardeşlerim annem babam arami onlarlada bozuyorsun,yüzün gülmüyor konuşmuyorsun.diyorum Kürtçe konuşuyorlar benim suratıma bakmıyorlar yardım bile etmiyorlar.ahh iş bulamadım iş bulsaydim böyle olmazdi
O nasıl bir boşanma aşaması acaba anlamadım. Aynı evde aynı yatakta boşanmanın hangi aşamasında oluyorsunuz?Merhaba hanımlar,biz 2 senedir boşanma aşamasındayiz sürekli kavga ettiğimizi biliyorlar.ama tatillerde veya canlari oyle istedi esjmjn akrabaları gelip bizde kalıyor.benimle hiç konuşmuyorlar bile ,herşey dahil pansiyon gibi kullanıyorlar.ne yapmam.lazim?
Normalde eşle ayrı yattigimiz halde onlar gelince yer yok diye geliyor yanımda yatıyor sırtı dönük.
Spor konusunda eğitiminiz varsa online ders verebilirsiniz, internette bir sürü hoca var geçen bir bayan gördüm 3 çocukla boşanmış online egzersiz yaptırıyor onunla geçiniyor.
Ayrıca spor salonlarında da çalışabilirsiniz.
Evet ondan bahsediyorum. Sadece fikir vermek için örnek verdim, Gül hanımı hafife almıyorum çok beğendim takdir ettim. Onun kadar olmasa da online egzersiz yaptırabilir eğer eğitimi varsa.Siz Gül hanım'dn bahsediyorsunuz sanırım ama o hanımın hem beden eğitimi hem de beslenme üz rine iki farklı yüksek lisansı var ve yıllardı bu işi yaptığı için yüksek sayıda müşterisi var. Fazla hafife almışsınız.
Gül hanım eşinin izin vermemesi gerekçesiyle kırlent gibi evinde köşede oturmadığı için şu anda bu işi yapabliyor.
Konu çok tuhaf yani bir bana mı aşırı saçma geldi acaba?Merhaba hanımlar,biz 2 senedir boşanma aşamasındayiz sürekli kavga ettiğimizi biliyorlar.ama tatillerde veya canlari oyle istedi esjmjn akrabaları gelip bizde kalıyor.benimle hiç konuşmuyorlar bile ,herşey dahil pansiyon gibi kullanıyorlar.ne yapmam.lazim?
Normalde eşle ayrı yattigimiz halde onlar gelince yer yok diye geliyor yanımda yatıyor sırtı dönük.
Maddi sebeplerden aynı evde duruyoruz dediğiniz emekli maaşı mı, eşiniz çalışmıyor dört kişi tek emekli maaşı ile siz nasıl geçiniyorsunuz ki ,birde eve doluşanları ağırlayacaksınız.Evet doğru bunlar.simdi size şöyle söyleyeyim benimle Ben 23 yaşında evlenmiştim benim hiçbir zaman calişmama izin vermemiş kendisi eyt'den emekli oldu diye şimdi bana hiç çalış diyor bu hak mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?