• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatillerde akrabaların eve doluşmasi

Cesur_lotus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
644
228
103
Merhaba hanımlar,biz 2 senedir boşanma aşamasındayiz sürekli kavga ettiğimizi biliyorlar.ama tatillerde veya canlari oyle istedi esjmjn akrabaları gelip bizde kalıyor.benimle hiç konuşmuyorlar bile ,herşey dahil pansiyon gibi kullanıyorlar.ne yapmam.lazim?
Normalde eşle ayrı yattigimiz halde onlar gelince yer yok diye geliyor yanımda yatıyor sırtı dönük.

Merhaba hanımlar,biz 2 senedir boşanma aşamasındayiz sürekli kavga ettiğimizi biliyorlar.ama tatillerde veya canlari oyle istedi esjmjn akrabaları gelip bizde kalıyor.benimle hiç konuşmuyorlar bile ,herşey dahil pansiyon gibi kullanıyorlar.ne yapmam.lazim?
Normalde eşle ayrı yattigimiz halde onlar gelince yer yok diye geliyor yanımda yatıyor sırtı dönük.

Niye şimdi kocanizin yerinde olmak istedim ki ben? :KK53: :KK53: :KK53:

İki senedir aynı evde yaşamanizdan mi yoksa misafirler gelince kocanın yatağınizda yatmasindan mi etkilendim bilmiyorum, iki mübarek arasında kaldım yine:KK53::KK53::KK53:
Anlamadim kız ne yazdığıni 🤭biraz daha açık yaz

Sizinle konuşmaya tenezzül bile etmeyen insanların tatil köyüne gelmiş gibi evinize geliyolar ve siz de hizmet mi ediyosunuz yani. Ya kabul etmeyin ya da geldikleri gün hadi iyi tatiller ben de tatile gidiyom deyip evi terk edin 🧳 🏖️
Bende öyle düşünüyorum ama Cat kapı yapıyorlar,benim hiç haberim yokken kapıda bitiyorlar!

İki senedir boşanacaksanız niye boşanmadınız?
Haberiniz yoksa eve almayın kusura bakmayın müsait değiliz haberim yoktu bir daha haber verin de başka yolu yok
Herşey güçlü olmaya bakıyor,benim ailem yok arkamda,ve bosanamadim bir türlü cesaret edip yüz buldular iyice kendimi hasta ediyorum mememde kist çıktı gencecik yasimda

Böyle akrabalar yüzünden insan ne tatil beldesinde yazlık almak istiyor ne de oraya taşınmak. Bizim de yazlık var, her yaz birileri gelmek istiyor, eşim yok diyemediği için topu bana atıyor. Ben alıyorum teli ya da mesaj atıyorum. Tatilde karı koca kafa dinlemek istiyoruz, yalnız kalmak istiyoruz diyorum. Bir iki defa böyle deyince vazgeçtiler. Ayrıca ilk evlendiğimde eve gelmek isteyen akrabalar da oldu, tanımam, etmem, sevmem. Gelenekçi biri değilim, sırf gelenek diye insanları eve davet edip evin metrekaresine kadar bilgi veremem dedim. Böyle böyle insanları uzaklaştırdım. Bu arada bahsettiğim eşimin kuzenleri, amca eşleri vs. Yoksa eşimin çekirdek ailesiyle çok iyiyiz. Gelir giderler. Yanlış anlaşılmasın. Kaynanam hariç hepsi de beni takdir ediyor bu konuda. Ama kaynanam için akrabalar tatlı tabii :D Yine tatil beldesinde olan kardeşim var mesela o yapamadı bunu. O da boşanma aşamasına geldi bu mesele yüzünden. Kocası iflas edince kimse yardımcı olmadı, aramadı sormadı o gün bugündür o da kötü gün dostu olmadıkları için hiçbirini kabul etmedi ve almadı. Şu an çok rahat. Sizin durum daha farklı olabilir. İnsanlar sizi zaten kötü bildikleri için kocanıza kötüler bizi istemiyor vs diye, zaten aranız bozuksa çekineceğiniz hiçbir şey olmasın. Çizginizi net belli edin, boşansanız bile en azından içinizde kalmasın. Umarım sizin için her şey çok güzel olur 🙏

İki senedir boşanmayınca onlar da sizin normaliniz bu diye düşünmüşlerdir. Çat kapı da gelirler küt kapı da gelirler, sen hayırdır neye güvenip habersiz geliyorsun belki evde yokum belki işim gücüm var kimseyi eğleyemem, belki de direkt sizi sevmiyorum olabilir mi olabilir diyen yok ki. Neden gelmesinler alıştırmışınız karı koca.

Kim bu çat kapı gelenler?
Onlar böyle gelmeye utanmıyorsunuz siz de geldiklerinde bu durumdan rahatsız olduğunuzu açık açık söyleyin.
Eş diyor ki onlar kardeşlerim annem babam arami onlarlada bozuyorsun,yüzün gülmüyor konuşmuyorsun.diyorum Kürtçe konuşuyorlar benim suratıma bakmıyorlar yardım bile etmiyorlar.ahh iş bulamadım iş bulsaydim böyle olmazdi

Böyle akrabalar yüzünden insan ne tatil beldesinde yazlık almak istiyor ne de oraya taşınmak. Bizim de yazlık var, her yaz birileri gelmek istiyor, eşim yok diyemediği için topu bana atıyor. Ben alıyorum teli ya da mesaj atıyorum. Tatilde karı koca kafa dinlemek istiyoruz, yalnız kalmak istiyoruz diyorum. Bir iki defa böyle deyince vazgeçtiler. Ayrıca ilk evlendiğimde eve gelmek isteyen akrabalar da oldu, tanımam, etmem, sevmem. Gelenekçi biri değilim, sırf gelenek diye insanları eve davet edip evin metrekaresine kadar bilgi veremem dedim. Böyle böyle insanları uzaklaştırdım. Bu arada bahsettiğim eşimin kuzenleri, amca eşleri vs. Yoksa eşimin çekirdek ailesiyle çok iyiyiz. Gelir giderler. Yanlış anlaşılmasın. Kaynanam hariç hepsi de beni takdir ediyor bu konuda. Ama kaynanam için akrabalar tatlı tabii :D Yine tatil beldesinde olan kardeşim var mesela o yapamadı bunu. O da boşanma aşamasına geldi bu mesele yüzünden. Kocası iflas edince kimse yardımcı olmadı, aramadı sormadı o gün bugündür o da kötü gün dostu olmadıkları için hiçbirini kabul etmedi ve almadı. Şu an çok rahat. Sizin durum daha farklı olabilir. İnsanlar sizi zaten kötü bildikleri için kocanıza kötüler bizi istemiyor vs diye, zaten aranız bozuksa çekineceğiniz hiçbir şey olmasın. Çizginizi net belli edin, boşansanız bile en azından içinizde kalmasın. Umarım sizin için her şey çok güzel olur 🙏
Ne güzel yazmışsınız,siz çalışıyor musunuz

Herşey güçlü olmaya bakıyor,benim ailem yok arkamda,ve bosanamadim bir türlü cesaret edip yüz buldular iyice kendimi hasta ediyorum mememde kist çıktı gencecik yasimda
Adamla zaten ayrı yatıyor, boşanma konusunu dile getiriyorsunuz,eminim adamın yemeğini bile yapmıyorsunuz.Ben bu kadar sınıra gelmişken yıkılırsa yıkılsın bozulursa bozulsun moduna girerim kapıya geleni kovar kapıyı suratlarına kapatırım.Zaten yuvam dağılmış adam beni gözden çıkarmış benden sonrası Tufan umrumda olmaz.....

Back
X