- 24 Eylül 2018
- 102.488
- 302.886
- 898
Neyse ki kırmadan anlamışsın askoUğraşıyorum uğraşıyorum kapak açılmıyor neler nazikçe üste dokunmam lazımmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ki kırmadan anlamışsın askoUğraşıyorum uğraşıyorum kapak açılmıyor neler nazikçe üste dokunmam lazımmış![]()
Hayırlı olsun asko,yenisini mi aldın?GünaydınlarDün makine geldi az daha hallediyordum onu yeni hayatına başlamadan
![]()
Bide servis yetkilisi anlatmamı ister misiniz dedi yo yo gerek yok deyip artistlik yaptımNeyse ki kırmadan anlamışsın asko![]()
Sağol aşko yeni aldım olmuyormuş öbürüHayırlı olsun asko,yenisini mi aldın?Tamir mi oldu?
Burnum düşse almam deseydinBide servis yetkilisi anlatmamı ister misiniz dedi yo yo gerek yok deyip artistlik yaptım![]()

Hayırlı olsun aşkom,uzun ömürlü olsunSağol aşko yeni aldım olmuyormuş öbürü![]()
Ondan değil aslında aşko tam öyküşün okul saatine denk geldi bende gitsinler diye gerek yok dedimBurnum düşse almam deseydin![]()
Amin aşkom inşallahHayırlı olsun aşkom,uzun ömürlü olsun![]()
Takılıyorum aşkoOndan değil aslında aşko tam öyküşün okul saatine denk geldi bende gitsinler diye gerek yok dedim![]()
Günaydın Kukrişkom, ne Makinesi?GünaydınlarDün makine geldi az daha hallediyordum onu yeni hayatına başlamadan
![]()
Çamaşır makinesi yasom diğerinin kazan düştü mecbur aldıkGünaydın Kukrişkom, ne Makinesi?![]()
İyi günlerde kullan canımÇamaşır makinesi yasom diğerinin kazan düştü mecbur aldık![]()
İzleyebilecek miyim acaba?İneksever amca bugün çıkacak mı acaba ,m![]()
Şehzade 1 TV koysun cancağızım, küçük bile olsa sana yeterİzleyebilecek miyim acaba?![]()
Oooo, çeyizinden miydi diğer makinen?6 kilo idi bide eskisi şimdi 9 kiloluk aldım kampanya varmış hem onda
Yok, gerek yok cancağzım. O ellerle ellenmez hiçbir şeyeŞehzade 1 TV koysun cancağızım, küçük bile olsa sana yeter![]()