- 2 Aralık 2015
- 33.870
- 111.849
- 598
Kazenin bana oy verdiği tarifler çok oldu. Demek ki o yüzden birinci olamadımAma sen ondan birinci olmuştunVerse olmazdın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazenin bana oy verdiği tarifler çok oldu. Demek ki o yüzden birinci olamadımAma sen ondan birinci olmuştunVerse olmazdın
![]()

İşte ben bundan bahsediyorumArkadaşlar ben hepinizin yerine pes edebilirim siz yorulmayınskjl
Gitsin once herkeş tencerecesini ciflesin di mi nevoomAman boşver sen birilerine söyledin ben birilerine söyledim.Kimse zaten bir şey anlamadı
Artık biz ortaya yazdık üstüne almak isteyen alsın![]()
![]()
Alakası yokKazenin bana oy verdiği tarifler çok oldu. Demek ki o yüzden birinci olamadım![]()
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mı yaptınAman boşver sen birilerine söyledin ben birilerine söyledim.Kimse zaten bir şey anlamadı
Artık biz ortaya yazdık üstüne almak isteyen alsın![]()
![]()
Ben anladım seni, ama işlem görmüş görmemiş önemli değil. Ha tava, ha fırın, ha tencere, ha mangal.Valla kastettiğim emek diil ya asla diil![]()
Hijyen önemliGitsin once herkeş tencerecesini ciflesin di mi nevoom
Ben anladım seni, ama işlem görmüş görmemiş önemli değil. Ha tava, ha fırın, ha tencere, ha mangal.
Hiçbir farkı yok.
Mercimek çorbasından örneklemişsin ya, aslında onunla bile alakası yok.
Bu yemek fırında da pişseydi, aynı şekilde olurdu.
Hatta fırında pişmişinin görselini atayım.
Ben anladım seni, ama işlem görmüş görmemiş önemli değil. Ha tava, ha fırın, ha tencere, ha mangal.
Hiçbir farkı yok.
Mercimek çorbasından örneklemişsin ya, aslında onunla bile alakası yok.
Bu yemek fırında da pişseydi, aynı şekilde olurdu.
Hatta fırında pişmişinin görselini atayım.
Nanenin yağıylan kızıştığı an var ya, sen bir de o anı gör.Gitsin once herkeş tencerecesini ciflesin di mi nevoom
Ben mangalda aynı lezzeti aldığını düşünmüyorumFırında daha iyi kızarıyor![]()
Şaka yahuuuİşte ben bundan bahsediyorum![]()
Tamam önümüzdeki ay mutlaka buradasın.Sana birkaç tüyo vermek istiyoruzŞaka yahuuuben bakıyorum totoma güvenceğim bişeyse giriyorum mesela ramazan sofralarından elendim
![]()
Bu sosla ben her türlü severimBen mangalda aynı lezzeti aldığını düşünmüyorum![]()
Birazdan kahvemi yapmaya gideceğim. Kim kaldı benim manyak tayfadan, ona en uygun şarkıyı bulmalıyım.![]()
Hatırlayan olddur.
Ben bir şey görmedim valla.