- 1 Aralık 2021
- 16.209
- 58.706
- 548
- 35
Mangalda et şiş yapmıştımÇünkü mangal. Türk milleti olarak seviyoruz mangalı![]()
Çok sevdikleri için tabiki de ikinci olmuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mangalda et şiş yapmıştımÇünkü mangal. Türk milleti olarak seviyoruz mangalı![]()
CanımSinsi olmaktan iyidir![]()
Nevoş hangi yarışmayı o link atsana, hangi tarif 1.olmuşYok ya daha önce 9. olmuş
İlk defa bu kadar oy aldı.
Teşekkür ederizŞunuda söylim asla eleştirmek için demedim zaten beni bilen bilir hatta kim yapmış diyede şimdi baktım![]()
Atmıştım az önceNevoş hangi yarışmayı o link atsana, hangi tarif 1.olmuş![]()
Demekki bazen dediğin gibi de olabiliyor.Mangalda et şiş yapmıştım
Çok sevdikleri için tabiki de ikinci olmuştum![]()
Ette seçenek çok ama sevilen tarif. Tavuk etini en çok mangalda severim benMangalda et şiş yapmıştım
Kocam yanımda ve ben buradayım cukcuk. Biz hep dötdöte ayrılamayız.Lağnnn ablaaaağğğ
İkinizin kocası ne kdar kıymetli
Gelince yok oluyorsunuz
Resmeeennn![]()
Evet bunu kasdediyorum aslındaMangalda et şiş yapmıştım
Tamamdır, kadronu onuyorumMangalda et şiş yapmıştım

2026 da bu son bulsun artıkTamamdır, kadronu onuyorum![]()
26 oy öndeyken ikinci bildirimden sonra değişmişti birinci ilk yarıştığom tariflerden diEtte seçenek çok ama sevilen tarif. Tavuk etini en çok mangalda severim ben![]()
Kısmet.2026 da bu son bulsun artık![]()
Bende gelsn die dötümü yırtıodm meğer ne salakmışımKocam yanımda ve ben buradayım cukcuk. Biz hep dötdöte ayrılamayız.![]()
Bak yine ne geldi aklıma. Ben şiş yaptım evi yaktım yine birinci olmadımEvet bunu kasdediyorum aslında
Bende ocakta şiş yapmıştım birinci oldum![]()
Sunuma alev yaparken evi yakıyordun değil miBak yine ne geldi aklıma. Ben şiş yaptım evi yaktım yine birinci olmadım
Benim kide yeni geldi kv deye gönderdim pğlanlarla üstelikBende gelsn die dötümü yırtıodm meğer ne salakmışım
Asıl deprem herifin hataya gelmesiymiş meğer![]()
Yazacak çok şey varMangal yaktım balkonda kadın başıma, yine birinci olmadımNeler yaşamışız, bizdeki yarışma aşkı bir başka boyutta
Bizde hep ben yaparım mangal vb işleriMangal yaktım balkonda kadın başıma, yine birinci olmadımNeler yaşamışız, bizdeki yarışma aşkı bir başka boyutta