Bugün afedersiniz bir şeyler almaya çıktık, antrikot pirzola falan bakıyor. Sen hayırdır dedim, asla mangalı arkadaş ortamımız olmadan yakmaz. Evde ben yaparım ve normalde üşenmem.Benimki de mangal yapalım yemekle uğraşma diyor daha cok is cikiyo
Böyle geldi, böyle gidiyor elticim. Yaşla alakası yok sanki.Yaş ile mi alakalı bilmiyorum.
Gerçi benim eşim hep böyleydi.
Ben meze severim mangalda, akşamdan onlari hazırlıyorum bi de, bu sene gaz mangal aldik daha rahat olur diye, onu temizlemesi de çok zormuş, bi de ayni tadı yakalayamadim sankii!Sanki mangal kolay oluyor.Yine tavuk soslanıyor.Salata yapılıyor.Benim eşim birde köz sebzelerle salata seviyor.Onları közle ,temizle salata yap.Çıkan bulaşık cabası
Yumurta kolisi ile yapsanAnaokuluna giden bir kız için harran kümbet evi maketi yapın nedir
Yapabilen bana göndersn Allah için
Cok becerikli olarak size güveniyorum
Google amcadan yapımını bile bulamadımYumurta kolisi ile yapsan
Evet ateş ile yapılan farklı oluyor.Ben meze severim mangalda, akşamdan onlari hazırlıyorum bi de, bu sene gaz mangal aldik daha rahat olur diye, onu temizlemesi de çok zormuş, bi de ayni tadı yakalayamadim sankii!
Hayır çocuk bunu nasıl yapsın.Aileler için büyük zorbalıkGoogle amcadan yapımını bile bulamadım
Dua etsn seni yolarım kadın demiyorum
Salon çizgisi hanımlığımı bozmadan ben yöresel eşya göndersem dedm?
Hayır yani en son anne kız etkinliğinde lenanın anne sen beceremiyorsun git dediğini gören öğretmen maketi nasıl ister
Bu yarışma beni ilgilendirmiyor.Nerelerdesin sen, özlettin kendini
Rabbim kolaylık versinBöyle geldi, böyle gidiyor elticim. Yaşla alakası yok sanki.
LeğemeeeeeeeeBu yarışma beni ilgilendirmiyor.
Asla o hataya dusme,ben bi cevirim bakıyım diyorum hoop kayboluveriyo ortadan sonra, akıllandım daha uzaktan bakiyomavzfEvet ateş ile yapılan farklı oluyor.
Meze bende seviyorum.Bu yaz bahçeye her gittiğimizde eşim mangal yaktı.Ama her şeyi ben hazırladım.Bir sefer pişirmeyi üstüme alsam bir daha kurtulamam
Sen pişir, gerisini o yapsın elticim.Evet ateş ile yapılan farklı oluyor.
Meze bende seviyorum.Bu yaz bahçeye her gittiğimizde eşim mangal yaktı.Ama her şeyi ben hazırladım.Bir sefer pişirmeyi üstüme alsam bir daha kurtulamam
Bu sefer bi bok anlamadım.Leğemeeeeeeee
Şo beddik hayteeeeee
Ay hepsi mi ayni ya ben bi ara dikkat ettim mangal günü adimsayarim tavan yapıyor, "tebrikler, istenilen hedefe ulastiniz"Sen pişir, gerisini o yapsın elticim.
Bende bir de 2. kata sesleniş var, onu getir, bunu götür, mezeleri yaptın mı, çay hazır mı
Şu nasıl olur.Leğemeeeeeeee
Şo beddik hayteeeeee
Zaten her şeyi üstümüze almışızAsla o hataya dusme,ben bi cevirim bakıyım diyorum hoop kayboluveriyo ortadan sonra, akıllandım daha uzaktan bakiyomavzf
Aslında söylesem yaparSen pişir, gerisini o yapsın elticim.
Bende bir de 2. kata sesleniş var, onu getir, bunu götür, mezeleri yaptın mı, çay hazır mı
Sonra “hadi yine iyisin, yemek işinden kurtuldun” oluyor.Ay hepsi mi ayni ya ben bi ara dikkat ettim mangal günü adimsayarim tavan yapıyor, "tebrikler, istenilen hedefe ulastiniz"
Yok abe bacım ne kocası yalnızımKocası gelmiştir, rahat ver kadına yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?