Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki de mangal yapalım yemekle uğraşma diyor daha cok is cikiyo
Bugün afedersiniz bir şeyler almaya çıktık, antrikot pirzola falan bakıyor. Sen hayırdır dedim, asla mangalı arkadaş ortamımız olmadan yakmaz. Evde ben yaparım ve normalde üşenmem.
Azıcık tırstı, alamadı. Yoksa net bu akşam mangal yanardı.

Sanki mangal kolay oluyor.Yine tavuk soslanıyor.Salata yapılıyor.Benim eşim birde köz sebzelerle salata seviyor.Onları közle ,temizle salata yap.Çıkan bulaşık cabası
Ben meze severim mangalda, akşamdan onlari hazırlıyorum bi de, bu sene gaz mangal aldik daha rahat olur diye, onu temizlemesi de çok zormuş, bi de ayni tadı yakalayamadim sankii!

Yumurta kolisi ile yapsan
Google amcadan yapımını bile bulamadım
Dua etsn seni yolarım kadın demiyorum
Salon çizgisi hanımlığımı bozmadan ben yöresel eşya göndersem dedm?
Hayır yani en son anne kız etkinliğinde lenanın anne sen beceremiyorsun git dediğini gören öğretmen maketi nasıl ister

Ben meze severim mangalda, akşamdan onlari hazırlıyorum bi de, bu sene gaz mangal aldik daha rahat olur diye, onu temizlemesi de çok zormuş, bi de ayni tadı yakalayamadim sankii!
Evet ateş ile yapılan farklı oluyor.
Meze bende seviyorum.Bu yaz bahçeye her gittiğimizde eşim mangal yaktı.Ama her şeyi ben hazırladım.Bir sefer pişirmeyi üstüme alsam bir daha kurtulamam

Hayır çocuk bunu nasıl yapsın.Aileler için büyük zorbalık

Meze bende seviyorum.Bu yaz bahçeye her gittiğimizde eşim mangal yaktı.Ama her şeyi ben hazırladım.Bir sefer pişirmeyi üstüme alsam bir daha kurtulamam
Asla o hataya dusme,ben bi cevirim bakıyım diyorum hoop kayboluveriyo ortadan sonra, akıllandım daha uzaktan bakiyomavzf

Sen pişir, gerisini o yapsın elticim.

Bende bir de 2. kata sesleniş var, onu getir, bunu götür, mezeleri yaptın mı, çay hazır mı

Ay hepsi mi ayni ya ben bi ara dikkat ettim mangal günü adimsayarim tavan yapıyor, "tebrikler, istenilen hedefe ulastiniz"
Sonra “hadi yine iyisin, yemek işinden kurtuldun” oluyor.

Peeeerrrdoooğğğnnn.

Evin bahçesinde barbekü yasaklansın. Piknikte salata yapmaya razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…