- 28 Ekim 2022
- 12.401
- 35.839
- 548
- 29
Dediğim gibi yine üzülmem.
Kazanamasam da
Kazanan arkadaş adına sevinip mutlu olurum.
pes etme gibi bir düşüncem olmadı hiç geçen seneden beri .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi yine üzülmem.
Hiçte bile, kıskanmayınAşko oyuncak gram yolluyor sanaHemen yumuşama
![]()
![]()
Hırs değil aslında Nevoşum, hayal kırıklığı oluyor biraz, az oy alınca insanın gururuna dokunuyor biraz daHırs yok galiba![]()
Ya aşko,o hasta olduğum dönemde bana cok dua etmisligi var Allah razı olsun, o yuzden yumusadimAşko oyuncak gram yolluyor sanaHemen yumuşama
![]()
![]()
Emmimin oy kullandığı ne zaman kazandı kiBenim baklavam
Kazen Emmim yaktı beni![]()
2-3 oy aldığım kategoriler bile olduHiçte bile, kıskanmayın
Hırs değil aslında Nevoşum, hayal kırıklığı oluyor biraz, az oy alınca insanın gururuna dokunuyor biraz da![]()
Allah razı olsunYa aşko,o hasta olduğum dönemde bana cok dua etmisligi var Allah razı olsun, o yuzden yumusadimyoksa kolay kanmam
![]()
Sen pes edersen geriye kimse kalmaz zaten NevoşEn pes etmeyen benim 14 yıldır buradayım![]()
![]()
Valla kastettiğim emek diil ya asla diilEmeğe bakılsaydı, perde pilavı birinci olurdu ki oylamada da gördük
Pes etmem zatenSen pes edersen geriye kimse kalmaz zaten Nevoş![]()

Nevreste tarif verememiş demek istedin itiraf etValla kastettiğim emek diil ya asla diil![]()
Ispanaklı börek yaptığımda konuma yorum yapmıştı. Beğendiği halde birinci olamam diye oy vermemiş banaEmmimin oy kullandığı ne zaman kazandı ki![]()
Asla, kim dedi oni? Agzini yırtarım onu diyenin, ensesini şaplaklarimNevreste tarif verememiş demek istedin itiraf et![]()
Yani imam os..... cemaat sı....Sen pes edersen geriye kimse kalmaz zaten Nevoş![]()
Ama sen ondan birinci olmuştunIspanaklı börek yaptığımda konuma yorum yapmıştı. Beğendiği halde birinci olamam diye oy vermemiş bana
Eki Görüntüle 3679580
Aman boşver sen birilerine söyledin ben birilerine söyledim.Kimse zaten bir şey anlamadıAsla, kim dedi oni? Agzini yırtarım onu diyenin, ensesini şaplaklarim