Bekara karı boşamak kolaydır o, senin o nazik kibar kalbini yirum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekara karı boşamak kolaydır o, senin o nazik kibar kalbini yirum
Ya tam kriz cıkcak cok medeni dövüşüyonuz olmuyoooArkamızdan söylemesinler gelsinler burada istişare yapalım![]()
Sar zamanı geriye geriye geriyeeeeAaa baktım baya tartışmışsınızama cidden şaşirdım ben baya bi farkla birinci gitmesine neden bilmem
Bu şarkıda popülerSar zamanı geriye geriye geriyeeee
Ben pek kavga etmemYa tam kriz cıkcak cok medeni dövüşüyonuz olmuyooo
Çünkü mangal. Türk milleti olarak seviyoruz mangalıAaa baktım baya tartışmışsınızama cidden şaşirdım ben baya bi farkla birinci gitmesine neden bilmem
Kk nın ortak kararıAaa baktım baya tartışmışsınızama cidden şaşirdım ben baya bi farkla birinci gitmesine neden bilmem
Nerelerdesin sen, özlettin kendiniLezzette bir numara bizim kanatçı baba mangalda kanadıyla Bursa’da bir numara bizim kanatçı baba harikaaaaaa
Şu nane bahsini kapatsak mı?Sen şimdi naneyi yemedin mi
Yok ya daha önce 9. olmuşÇünkü mangal. Türk milleti olarak seviyoruz mangalı![]()
Arada reklam veriyorNerelerdesin sen, özlettin kendini![]()
Böyle diyince doğru çok şey edemedim baklava gibiÇünkü mangal. Türk milleti olarak seviyoruz mangalı![]()
Ohoooo, ben bir ara bir şeylere şaşırmış ve kibar kibar ağzıma geleni söylemiştim.Aaa baktım baya tartışmışsınızama cidden şaşirdım ben baya bi farkla birinci gitmesine neden bilmem
Sinsi olmaktan iyidirBen pek kavga etmem
Tarzım değildir.
Ama bazen sivri olabiliyorum![]()
Evet ,cok iyi gerçekten
Kocası gelmiştir, rahat ver kadına yav.
Lağnnn ablaaaağğğKocası gelmiştir, rahat ver kadına yav.![]()