Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 21 eşim, 29 yaşındaydı.15 gün sonra 16 yıl bitiyorben de 23ümde evlendim kocam da 28indeydi.. 16 yıllık evliyiz![]()
![]()
Evet nevoş kimseye kaçmayı önermıyorum .
Eşin iyi çıktı ise problem yok
Geçmiş olsun canım.Adet sancıların bebekten sonra geçer inşaallah![]()
hoş geldinn Nevoşş.. yaşımda evlenmişim de Keşke daha önce bebek sahibi olaydımm 2 3 olaydıı..
Eşin iyi çıktı ise problem yok
Geçmiş olsun canım.Adet sancıların bebekten sonra geçer inşaallah![]()

08 09 2002 bizim ya sizin:)Ben 21 eşim, 29 yaşındaydı.15 gün sonra 16 yıl bitiyor2002 de evlendim
![]()
Kaynanadan çekmeyen mi var. Bende 5 yıl beraber oturdum, 1 senedir ayriyim, Ohhh dünya varmış, sefamız olsun.Eşim kütür kütür maşalahh
Aman iyi ki böyle evlenmışız diyorum kv den çok çektım ama çok şükür ev ayrıldıktan sonra çokta tın :) Yine olsa yine evlenırım böyle . Şmdi bakıyorumda evlenmek çok zor . Rabbım yardımcıları olsun .
11 temmuzda 6 yıl oldu bızım .
Sen bizde 1 yıl daha tecrubelısın :))
ben çok mınyonum . Evliyim diyince nasıl evlısınnnndiyolar diyorum 24 yaşındayım .
Hatta eşimi abim sanıyolar
Amin canım cümlemızınkını

Aynen canım herkes senin gibi şanslı olmayabilirEvet nevoş kimseye kaçmayı önermıyorum .
Töbe deyın oturun oturdugunuz yerdeee .
Böbreklerınızı çalarlar vallaaa
Sağol nevoşum . İnşallah![]()

Maşallahh bizeeeBen 21 eşim, 29 yaşındaydı.15 gün sonra 16 yıl bitiyor2002 de evlendim
![]()
11 08 2002 canım08 09 2002 bizim ya sizin:)
EskidikMaşallahh bizeee![]()
Sefanız olsun.Kaynanadan çekmeyen mi var. Bende 5 yıl beraber oturdum, 1 senedir ayriyim, Ohhh dünya varmış, sefamız olsun.![]()

anaamm benden kıdemlisin canımm11 08 2002 canım![]()
hem de çook eskidik..Eskidik![]()
1 ay önce evlenmişimanaamm benden kıdemlisin canımm![]()
Ama son kullanma tarihimiz henüz geçmedihem de çook eskidik..![]()
Yangında ilk kurtarılacak kıvamında..
![]()

Onun oğlu 18 yaşında olması lazım
benim nikah oldu kuzum ..1 ay önce evlenmişimResmi nikah Nisan ayında olmuştu
Aslında çoktan 16 bitti
![]()
Benim de çok müthiş bir düğün değildibenim nikah oldu kuzum ..![]()

ay ben 1 yıl oturdumda cinnete geldım . Ay aklıma geldıkçe ağlıcaam geliKaynanadan çekmeyen mi var. Bende 5 yıl beraber oturdum, 1 senedir ayriyim, Ohhh dünya varmış, sefamız olsun.![]()
Nevoşş nasıl oynamışsındır heeeeeeeBenim de çok müthiş bir düğün değildi![]()
Evet 5 yıl, gel bana sor. Neyse bunuda tecrübe etmiş olduk, ne kadar iyi olursan ol ev ev üstüne olmuyor.ay ben 1 yıl oturdumda cinnete geldım . Ay aklıma geldıkçe ağlıcaam geli
Helal olsun sana valla 5 yıl