Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkilerden de ses çıktığı pek söylenemezHayırlı akşamlar bizim takım. Diğerlerinden ses yok, sanki biz yarışacağız.![]()
Yaaa anne yüreği işte sevdiği herşeyi yapmak istiyorsundur gitmedenOğlum izine geldiği için bol cısslı menüler var bu hafta![]()
Oğluşun gelmiş ve sen buradasın.Bizimkilerden de ses çıktığı pek söylenemez![]()
İstiyorlar.Oğlum perşembe gününden beri hep evde günde 5-6 öğün yiyorYapmıyorum bu ara ben
Gözün aydınOğlum izine geldiği için bol cısslı menüler var bu hafta![]()
Kıyabilir mi sence?Gözün aydın
Oğlanı ne zaman evlendiriyoruz![]()
İşi var, askerliğini yaptıKıyabilir mi sence?![]()

Ay içim almiiiii
Of yaa aynısı bende de var okula giderken daha az yiyormuş yaİstiyorlar.Oğlum perşembe gününden beri hep evde günde 5-6 öğün yiyor
Sürekli ne var diye geliyor![]()
Ben sürekli buradayımBizimkilerden de ses çıktığı pek söylenemez![]()

Uzak durmak gözardı edip geçmek en iyisiAy içim almiiiii![]()
Okula bir şeyler koyuyorum mesela 1.5 ekmek dürüm falanOf yaa aynısı bende de var okula giderken daha az yiyormuş ya
pırasa yaptım yedi ana biraz suratsız![]()
Hep diyoruz ama cıks elticim. Çocuğun orada sıcak evi olur, hayatı ve sorumluluklarını paylaşacak yoldaşı olur.İşi var, askerliğini yaptı![]()
Yalnız başına gurbette kalıyor
Zamanı geldi
Yarında nene de olur![]()
İştahlılar maşallah kiloda almıyorlar erkek bünyesi tabiOkula bir şeyler koyuyorum mesela 1.5 ekmek dürüm falan
Pırasayı çok seviyor.Benim oğlum ilginç
Bir tek ıspanaklı yumurta,kabak kızartması sevmiyor.![]()
Bizim de almıyor, o yüzden anasayfadan kaçıyoruz.Ay içim almiiiii![]()
Kıskanç kaynana olacakHep diyoruz ama cıks elticim. Çocuğun orada sıcak evi olur, hayatı ve sorumluluklarını paylaşacak yoldaşı olur.
Ama yok, oğluşum da oğluşum.
Başımıza Semra kaynana kesildi.![]()

Evet Spor yapıyor.Birde bir yerel bir takımın alt yapısında futbol oynuyor.İştahlılar maşallah kiloda almıyorlar erkek bünyesi tabi
Oğluşuna şimdiden üzüldüm.Kıskanç kaynana olacak![]()