- 28 Şubat 2011
- 14.317
- 18.035
- 498
Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden demek kiNerelerde gezdiği belli oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerden demek kiNerelerde gezdiği belli oldu![]()
Mesela şimdi sana bi şey diyecek ama işte kibar kadın, onu bile sansürlemek zorunda kalacak diye demiyor
Tövbeliyim ben yıllardır uğramıyorumO değil de sen nasıl oralarda takılıp banlanmıyorsun ya? Ben bugün banlanmadıysam sebebi misafirlerin biraz önce kalkmasıdır.![]()
BOK İÇMesela şimdi sana bi şey diyecek ama işte kibar kadın, onu bile sansürlemek zorunda kalacak diye demiyor![]()
yasminsay
Benim gitmeme izin vermeden özel mesaj kutumu dolduruyorlar zatenNerelerde gezdiği belli oldu![]()
İnsan boka bok demez mi yaMesela şimdi sana bi şey diyecek ama işte kibar kadın, onu bile sansürlemek zorunda kalacak diye demiyor![]()
yasminsay
Sen neymişsin be NaneBenim gitmeme izin vermeden özel mesaj kutumu dolduruyorlar zaten![]()
Seks gurusu NaneBenim gitmeme izin vermeden özel mesaj kutumu dolduruyorlar zaten![]()
Heh şöyle
Zorla küfürbaz ettin beni. Ahhh babacığım bu günleri görseydi, bu benim kızım olamaz derdi.İnsan boka bok demez mi ya
Bu arada bizim tavuk ne olduKarda yürüyüp izini belli etmeyenlerden demek ki![]()
Tövbe tövbeeSeks gurusu Nane
Aynı yerde dolaşıyoruz işte kk küçükKarda yürüyüp izini belli etmeyenlerden demek ki![]()
Evet bebeyim sabrın sonu bazen de küfürdür
Az kaldıBu arada bizim tavuk ne oldu![]()
Hamile olma ihtimalim nedir diyen geliyor zaten cevap yazana kadar uçmuş oluyor çoğu kişiSen neymişsin be Nane![]()
Tamamdır. 20 seneyi aşkındır evliyim, cinsellik ile ilgili bir sıkıntım olursa DM damlarım.Hamile olma ihtimalim nedir diyen geliyor zaten cevap yazana kadar uçmuş oluyor çoğu kişi![]()
Biz senin getir götürünü yaparız anca.Tamamdır. 20 seneyi aşkındır evliyim, cinsellik ile ilgili bir sıkıntım olursa DM damlarım.![]()
Gözün aydın
Oğlanı ne zaman evlendiriyoruz![]()
Kıyabilir mi sence?![]()
İşi var, askerliğini yaptı![]()
Yalnız başına gurbette kalıyor
Zamanı geldi
Yakında nene de olur![]()
Ben de istiyorum esasında ama O istemiyor.Hep diyoruz ama cıks elticim. Çocuğun orada sıcak evi olur, hayatı ve sorumluluklarını paylaşacak yoldaşı olur.
Ama yok, oğluşum da oğluşum.
Başımıza Semra kaynana kesildi.![]()
inşallah vardır ve Deynep’ime kök söktürür.
![]()