Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişince çekme şimdi çekPişince unutmazsam çekerim![]()
Çiğ çiğ ne yapacaksınPişince çekme şimdi çek![]()
Afiyet olsunHayırlı geceler ahalililiEki Görüntüle 3672543
Pişmiş daha çok canım çeker o yüzden çiğ çekÇiğ çiğ ne yapacaksın![]()
Kim ben miiiii, töbeeee
Sen diyet yapmıyorsun canın çekmezPişmiş daha çok canım çeker o yüzden çiğ çek![]()
Bu lahana değil dermiş
Niye kabarmadı mıBen de brownie kurabiye yaptım ama atmayayım şimdi![]()

Eğik ,yamuk , kalın,ince sıralaması bile yapabilirBu lahana değil dermiş![]()
Yok canım daha nelerKim ben miiiii, töbeeee![]()
Güzel olmuş, canınız çekmesin dedim, İsabel yengemizin tarifiyle yaptımNiye kabarmadı mı![]()
Zaten her türlü gideri var en sevdiğim kurabiyeGüzel olmuş, canınız çekmesin dedim, İsabel yengemizin tarifiyle yaptım![]()
Aslında ben cocostar kurabiyeyi daha çok seviyorum ama uğraştırıyor oZaten her türlü gideri var en sevdiğim kurabiye![]()
Birde ben Malatya usulü yaptım ona da kusur bulurEğik ,yamuk , kalın,ince sıralaması bile yapabilir![]()
O güzel yapıyor ama senin nasıl oldu bilmemGüzel olmuş, canınız çekmesin dedim, İsabel yengemizin tarifiyle yaptım![]()
Onu da seviyorum benim sevmediğim kurabiye yok sanırımAslında ben cocostar kurabiyeyi daha çok seviyorum ama uğraştırıyor o![]()
Ben bazen büyük büyük poşetle sarıyorum,10 dakikada koca tencere bitiyor, piştikten sonra bıçakla kesiyorumBirde ben Malatya usulü yaptım ona da kusur bulur
Belki biz kalın seviyoruz![]()