- 1 Aralık 2021
- 15.960
- 57.861
- 548
- 35
Etli ve kalın sarılıyor burada da öyle genelde lezzet var mı muhteşemBirde ben Malatya usulü yaptım ona da kusur bulur
Belki biz kalın seviyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etli ve kalın sarılıyor burada da öyle genelde lezzet var mı muhteşemBirde ben Malatya usulü yaptım ona da kusur bulur
Belki biz kalın seviyoruz![]()
Yok ya ben aksine küçük yapıyorumBen bazen büyük büyük poşetle sarıyorum,10 dakikada koca tencere bitiyor, piştikten sonra bıçakla kesiyorum![]()
Yeni birşey daha öğrendimBen bazen büyük büyük poşetle sarıyorum,10 dakikada koca tencere bitiyor, piştikten sonra bıçakla kesiyorum![]()
Etli ve bulgurluEtli ve kalın sarılıyor burada da öyle genelde lezzet var mı muhteşem
Bak mutfağa geçirttirip çektirtme banaO güzel yapıyor ama senin nasıl oldu bilmem![]()
ÇekemezsinBak mutfağa geçirttirip çektirtme bana![]()
Evet bizdede aynı şekilde yapılıyorEtli ve bulgurlu![]()
Sosu aralarına döküyoruz birde üzerineEvet bizdede aynı şekilde yapılıyor
İnce sarılıyor zaten, pişince kesince minik oluyor zaten. İşim çok olunca öyle yapıyorum ama eşim böyle de çok güzel olmuş ne gerek var diyorYok ya ben aksine küçük yapıyorum![]()
Ben küçük sarıyorum.Ama normalde bizim burada kalın ve büyük sarılır.İnce sarılıyor zaten, pişince kesince minik oluyor zaten. İşim çok olunca öyle yapıyorum ama eşim böyle de çok güzel olmuş ne gerek var diyor![]()
Zaten bulgur sarmada tek beyaz lahanaya yakışıyor bulgur. Pirinçle karışık bulgur da koyuyorum lahana sarınca.Etli ve bulgurlu![]()
Sosa bazen sarımsak da koyuyor musunuz?Sosu aralarına döküyoruz birde üzerine![]()
Yok bizim bu sadece bulgur , kıyma oluyor.Zaten bulgur sarmada tek beyaz lahanaya yakışıyor bulgur. Pirinçle karışık bulgur da koyuyorum lahana sarınca.![]()
Evet sarımsaklı yoğurtSosa bazen sarımsak da koyuyor musunuz?![]()
Yok buna sarımsak koymayız.Sosa bazen sarımsak da koyuyor musunuz?![]()
Biz koymuyoruz.Ben iç harcına reyhan koyuyorum.
Sarımsaklı yoğurt yapıyoruz biz isteyen döküyorBiz koymuyoruz.Ben iç harcına reyhan koyuyorum.
Bende çok seviyorum.Lahanaya mutlaka koyarım.Sarımsaklı yoğurt yapıyoruz biz isteyen döküyor
Reyhan çok yakışıyor kk da bir arkadaş vardı yozgat ta göreve gelmişti oradan alışmış Reyhanlı sarma ,dolma yapıyorum herkes bu aroma çok güzel ne koyuyorsun diye soruyor yazmıştı mersindey di en son
Yok bizim bu sadece bulgur , kıyma oluyor.
Biz aralarına soğan ,salça koyuyoruz.İçinde yok.
Eki Görüntüle 3672576
Ben de koymuyorum, çocuklar yemez diye ama sarımsak da yakışıyor.Biz koymuyoruz.Ben iç harcına reyhan koyuyorum.
Evet bende severim.Ben de koymuyorum, çocuklar yemez diye ama sarımsak da yakışıyor.
Ben de reyhan koyuyorum iç harcına, yaprak sarmasına da güzel oluyor reyhan.