- 1 Aralık 2021
- 15.960
- 57.838
- 548
- 35
Ben veEvet burası kendini korumuş kollamış paçoz etkenlerden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben veEvet burası kendini korumuş kollamış paçoz etkenlerden![]()
inşallah vardır ve Deynep’ime kök söktürür.
![]()
duamı..... belli değilYalnız etiket listesinde ban rekortmeni var bu ara uslandı gibiBöyle diyince olmadı imalarcaa![]()
Duam belli, duyan belli.duamı..... belli değil
Uslanmak mı?Yalnız etiket listesinde ban rekortmeni var bu ara uslandı gibi
Akıllı olsaydı
Böyle diyince olmadı imalarcaa![]()
Neyseki azdır süresi polemik tehlikeli su kk daAkıllı olsaydı![]()
Ben hiç sevmem meselaNeyseki azdır süresi polemik tehlikeli su kk da
Ben cinsellik konularından çıkmıyor muyum aaa ne münasebet kişi kendinden bilir işi

Seni etiketlemeyi düşünüyordum bir bdv ci daha diyebBen hiç sevmem mesela
Son zamanlarda hiç sürtüşme konusu da gelmiyo ki cinselliğe gitsemSeni etiketlemeyi düşünüyordum bir bdv ci daha diyeb![]()
Senin anan benim anamı gördüğüne göre o ne arıyor ordaBen cinsellik konularından çıkmıyor muyum aaa ne münasebet kişi kendinden bilir işi![]()

Normalde kış aktivitesi olmalı bu ama kk da yaz başlıyor sürtünüp ısınma şeysiSon zamanlarda hiç sürtüşme konusu da gelmiyo ki cinselliğe gitsem
Sorma, çok kibarımdır ve en iyiNevreste , @C A N O ,
Margaret Hale , @Jenna , @deynepnaz , @JOYz bilir.
![]()
Nerelerde gezdiği belli olduNormalde kış aktivitesi olmalı bu ama kk da yaz başlıyor sürtünüp ısınma şeysi![]()
O değil de sen nasıl oralarda takılıp banlanmıyorsun ya? Ben bugün banlanmadıysam sebebi misafirlerin biraz önce kalkmasıdır.Senin anan benim anamı gördüğüne göre o ne arıyor orda![]()
Yalnız ben arkadaşı hiç tanımıyorum.Nerelerde gezdiği belli oldu![]()