Tayyip Erdoğan takıntısına neden olanları açıklıyorum

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Tayyip Erdoğan takıntısına neden olanları açıklıyorum
07.08.2015 Cuma
AHMET HAKAN
EĞER bu memlekette yaşayanların bir bölümünde "Tayyip Erdoğan takıntısı", hatta "Tayyip Erdoğan nefreti" varsa...
Buna neden olan kişiler vardır.

*

İşte o kişilerin temel özellikleri...
Tek tek sayıyorum:

*

-Memleketin önemli ya da önemsiz tüm kararlarının yegâne merci olarak Erdoğan'ı görenler.
-Erdoğan olmadan şuradan şuraya gidemez hale gelmiş olanlar.
-Erdoğan'ın önünde Erdoğan'a tek bir laf edemez hale gelmiş olanlar.
-Yapılan bütün iyi işleri Erdoğan'dan, bütün kötü işleri iç ve dış düşmanlardan bilmeyi alışkanlık haline getirenler.
-Bir tek kişinin her şeyin ama her şeyin belirleyicisi olmasına imkân ve fırsat verenler.
-Geldiği makamı, kendi bireysel liyakatiyle değil de, Erdoğan'ın himmetiyle elde ettiğini düşünenler.
-Erdoğan'a "insanüstü" roller biçenler.
-"Ben Şems'im o da Mevlana" diyenler.
-Erdoğan adına tetikçilik yapanlar.
-İşte bütün bu tipler, toplumun bir kesiminde Erdoğan takıntısına, hatta Erdoğan nefretine yol açıyorlar.

*

Oysa...
-Eleştiri mekanizmasını çalıştırsalar...
-Doğruya doğru yanlışa yanlış deseler...
-Biraz kişilik sahibi olsalar...
-Kendi liyakatlerinden emin olsalar...
-Gerektiğinde "Burada duralım paşam" demeyi becerebilseler...
-Kendi görev ve sorumluluklarının gereğini yapabilmeyi bilseler...
-Biraz cesur olsalar...
Toplumun bir bölümünde Erdoğan takıntısının, hatta Erdoğan nefretinin oluşmasına süper darbe vurabilirler.

*

Ve fakat...
Nerede onlarda o yürek?
Erdoğan'dan kaçacak.

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...kintisina-neden-olanlari-acikliyorum_29748947

çok doğru...ben sol görüşlü bir insanım ama ülkemde muhafazakar insanların da haklarının teslim edilmesi, mecliste olmaları ya da ben deistim ama başörtülü arkadaşların da heryere istedikleri gibi girebilmesi, çalışabilmesi (okullar, devlet daireleri vs.) benim için çok önemli ve güzel adımlardı. yani görüşlerine taban tabana zıt biri olsam da ben akp'nin savunduklarına sonuna kadar saygılıyım bi kısmını da destekliyorum... ve fakat RTE saygıyı, eşitliği, adaleti, siyaset etiğini aldı yerin dibine soktu...bu yüzden ben ve benim gibi insanlar bu kadar tepkiliyiz işte.

Ama yok inan bende Receb`den kacamiyorum.
Ülkemde artik mutlu insan göremiyorum, herkes zor durumda. Peki bunu ben görüyorumda hükümet niye görmüyor ???

Bence olumlu ve olumsuzlari görebilmek icin gercekleri görmek yeterli.

Bence olumlu ve olumsuzlari görebilmek icin gercekleri görmek yeterli.

Gerçekler kişiden kişiye değişiyor oliviacığım.
Bazılarımız duble yolları, hastaneleri, otobanları, hızlı trenleri görürken bazılarımız yolsuzlukları, kışkırtmaları, yuhalatılan anneleri, emri ben verdimleri görüyor. O yüzden bu keskin çizgiler. Ya tapma ya nefret etme. Ortası yok.

Ama Kadiköyün Kurbagali deresi hala fokurduyor ve kokusundan insanlar mahv olmus durumda, duble yollari yapan nasil oluyorda buna bir cözüm bulamiyor.
Belki Istanbulda yasayanlar bunu fark etmiyor ama Istanbul komple lagam kokuyor cünkü alt taban yok. Ama olsun duble yollarimiz var :KK50:

ona-hirsiz-diyorlar-evet-dogru_590709.jpg

:KK200::KK200::KK200:

İyiki mevlanayla Şemsi öğrenmişsin heryazına sok.Alakaya maydonoz.
Hakaret yazılarında bile sen git Şemsin kucağına bilmem ne!
Yazarmısın sen! Birilerinin kucağında kendini yazar mı zannediyosun.

[QUOTE="efide, post: 42079229, member: 657706"]İyiki mevlanayla Şemsi öğrenmişsin heryazına sok.Alakaya maydonoz.
Hakaret yazılarında bile sen git Şemsin kucağına bilmem ne!

Yazarmısın sen! Birilerinin kucağında kendini yazar mı zannediyosun.[/QUOTE]

alakaya maydoanoz değil.
bunu ethem sancak dediği için örneek vermiş,
şu demeç üzerine kısaca,
dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum. Doğrusu solcuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor...” ifadelerini kullandı.

http://www.evrensel.net/haber/112826/sancak-tayyip-erdogani-tanidikca-asik-oldum

Ülkece yoksunuz ne yazik ki;
Iyiye iyi ,kötüye kötü diyemiyoruz.
Takim tutar gibi fanatigiz ne yazik ki.
Görmüyoruz...
Saygimizi da yitirdik.
Açik giyinene de baş örtülüye de mahalle baskisi yapiyoruz.
Sonra prof. olsa ne yazar, bir çoğuna göre müslümansak yobaziz, içki içiyorsak pis kafir.
Ama özellikle herseyin suçlusu müslümanlar görülüyor bunu da belirteyim !!!

X