Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar:) Ne Zamandır okuyucuyum artık üyelik alayım dedim:) dün ameliyat oldum, bugün evdeyim. Dişlerim ağrıyor onun dışında aşırı morum kaç güne geçer morluklar? Önerilerinizi ve yardımlarınızı beklerim :*
Selamlar:) Ne Zamandır okuyucuyum artık üyelik alayım dedim:) dün ameliyat oldum, bugün evdeyim. Dişlerim ağrıyor onun dışında aşırı morum kaç güne geçer morluklar? Önerilerinizi ve yardımlarınızı beklerim :*
Selam..geçmiş olsun..ben de olacağım..2. Olacak benimki..dişlerinin neden ağrıdığına anlam veremedim doğrusu..burun kemiği sızlar yada başağrısı olur genelde..