Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır henuz olmadım daha tedavide yım merak ettım cogu hekım dobmus embriyo dıo aklım karıstıTaze embriyo transfer ile hamile kalanlar varmı aranızda özellikle erkek faktör 3. Gün embriyosu
Sonuc pekı ne olduBenim transferim taze oldu ama 5.gün embriyoydu
O rahime bağlı bseymis ve genelde pkolu olanları donmus embriyo trnsfer ediyolarmus benimd3 taze olacakHayır henuz olmadım daha tedavide yım merak ettım cogu hekım dobmus embriyo dıo aklım karıstı
Artık tıp gelıstı cogu hekım donmusO rahime bağlı bseymis ve genelde pkolu olanları donmus embriyo trnsfer ediyolarmus benimd3 taze olacak
En mantıklısı aslında çok o 5.gun ve donmus cunku yeterince hormon alıyrz ardından taze embriyo tutunma sorunu olabılır ama ısrarla benım hekım ılk gorusmede taze dedıBende tedavideyim şu an , cuma günü opu var.Benimde donmuş olacak , doktorum her türlü başarı şansını artırdığını söylüyor .Pko değilim , rahim felan da normal , aslında bende hemen isterdim ama bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor![]()
9 Aylık bir kızım var yanımdaSonuc pekı ne oldu
Ama benim embriyo 6 taneydi doktorum fazla olduğu için yapacağım dedi ben ikiz olsun iki tane gönderin dedim taze transfer tutmayabilir ikisini bir riske atmayalım dediSonuc pekı ne oldu
Yaaa, benimkide aksine dondurulmuşta ısrar ediyor .Ama dediğin gibi hem rahim , hem vücut hemde biz psikolojik açıdan dinlenmiş oluyoruzArtık tıp gelıstı cogu hekım donmus
En mantıklısı aslında çok o 5.gun ve donmus cunku yeterince hormon alıyrz ardından taze embriyo tutunma sorunu olabılır ama ısrarla benım hekım ılk gorusmede taze dedı
Bızım hekime hstchıng yani lazerle kesın yapıyormus coguk gebelık olabilme ihtimali var o yuzden 2 embrıyo yaparım ama 4ç3 4 ve premeturr dogum lar ola bılır dedı daha ztn o asmaya gelmedik hayırlısıAma benim embriyo 6 taneydi doktorum fazla olduğu için yapacağım dedi ben ikiz olsun iki tane gönderin dedim taze transfer tutmayabilir ikisini bir riske atmayalım dedi