Taze embriyo transfer ile hamile kalanlar?

pinarcuk

Seni bunca özlemesem; bun
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
727
456
303
39
İzmir
Taze embriyo transfer ile hamile kalanlar varmı aranızda özellikle erkek faktör 3. Gün embriyosu

Bende tedavideyim şu an , cuma günü opu var.Benimde donmuş olacak , doktorum her türlü başarı şansını artırdığını söylüyor .Pko değilim , rahim felan da normal , aslında bende hemen isterdim ama bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor :işsiz:

O rahime bağlı bseymis ve genelde pkolu olanları donmus embriyo trnsfer ediyolarmus benimd3 taze olacak
Artık tıp gelıstı cogu hekım donmus
Bende tedavideyim şu an , cuma günü opu var.Benimde donmuş olacak , doktorum her türlü başarı şansını artırdığını söylüyor .Pko değilim , rahim felan da normal , aslında bende hemen isterdim ama bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor :işsiz:
En mantıklısı aslında çok o 5.gun ve donmus cunku yeterince hormon alıyrz ardından taze embriyo tutunma sorunu olabılır ama ısrarla benım hekım ılk gorusmede taze dedı

Artık tıp gelıstı cogu hekım donmus

En mantıklısı aslında çok o 5.gun ve donmus cunku yeterince hormon alıyrz ardından taze embriyo tutunma sorunu olabılır ama ısrarla benım hekım ılk gorusmede taze dedı
Yaaa, benimkide aksine dondurulmuşta ısrar ediyor .Ama dediğin gibi hem rahim , hem vücut hemde biz psikolojik açıdan dinlenmiş oluyoruz 😊

Ama benim embriyo 6 taneydi doktorum fazla olduğu için yapacağım dedi ben ikiz olsun iki tane gönderin dedim taze transfer tutmayabilir ikisini bir riske atmayalım dedi
Bızım hekime hstchıng yani lazerle kesın yapıyormus coguk gebelık olabilme ihtimali var o yuzden 2 embrıyo yaparım ama 4ç3 4 ve premeturr dogum lar ola bılır dedı daha ztn o asmaya gelmedik hayırlısı

Back
X