Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabiki olmaz ama lezzet bakımında biraz fark ediyoryani zaten donrucundan çıkınca pişerken domates vs. konulacak.sade şekilde konulması çokta kötü olmaz sanırım. Teşekkürler canım Efser
sadece domateslemı kavurup koyuyosunuz, bı bu donemde daha neler konulabılır dondurucuya, yardımcı olurmusunu banaCanım ben ikisinide yaptım ama domatesli daha güzel oldu hata geçen sene hiç koymadım konserve yaptım
Fasülyeleri yıkayıp ayıkladıktan sonra hafif diri kalacak şekilde haşlayıp süzüp poşetlere koyuyorum buzluğa atıyorum
Barbunya. Fasulye. Börülce bunlari kavurup koyabilirsiniz. Kariyariklik patlıcanı kizartip koyabilirsiniz. Yine patlıcan ve biber közleyip koyabilirsiniz salata yaparsınız.sadece domateslemı kavurup koyuyosunuz, bı bu donemde daha neler konulabılır dondurucuya, yardımcı olurmusunu bana
Barbunya. Fasulye. Börülce bunlari kavurup koyabilirsiniz. Kariyariklik patlıcanı kizartip koyabilirsiniz. Yine patlıcan ve biber közleyip koyabilirsiniz salata yaparsınız.
Dolmalık patlıcan ve biberi oyun koyabilirsiniz dolma için.
Biber kizartip koyabilirsiniz.
Patlicani kup kup doğrayıp domatesle kavurup sıcak sıcak kavanoza katabilirsiniz. Yada buzlukta olur. Ama kavanoz daha lezzetli oluyor. Tulu vb yemeklerde kullanılır.
Mememenlik domates yaparsın kavurup sıcak sıcak kavanoza katarsin menemen ve tum yemeklerde kullanılır.
Asma yaprağı ve bezelye hariç.
Evet korsun. Annem geçen yıl koydu çok rahat etti. Kullanacağı kadarını alirdi içinden. Bamyada koyabilirsiniz.sarımsagı soyup dondurucuya koyabılırmıyım pekı
cok tesekkur ederımFasulyeyi yikadiktan sonra hemen tencereye alip rengi atana kadar kendi suyunda cevir . Soguyunca posetlere koy oyle dondur cok gizel oluyor.
Patlican kozleyebilirsin domates ve biberde kozleyebilirsin kisin onlari tahtada dovup icine bir dis sarkmsak ve zeytinyagi koyip yiyebilirsiniz bizde abugannus derler cok guzel oluyor . Patlicani ayri koyip alinazik olarak degerlendirebilirsin. Veya azicik tahin azicik yogurt ve sarimsakla guzel bi keze yapabilirsin
ben bol bol cesit ceait patlican koyarim . Kizertip dondurma kaplarina koyabilirsin . Kisin tepsiye bir kat patlucan bkr kat tavuk veya et soteleyip sade olcak ama tekrar bi kat patlican uzerine domates biber ve salcali sos enfes oluyor tavsiye ederim
Kisliklari yemek tarifiyle sundum size devami da var
Kabagi kup kup dograman yeterli . Onu hicbir islemden gecirmiyorsun . Direk posetle at zaten kabak cabuk pistigi icin haslayip koyarsan onu erittiginde ezilir dagilirKabak nasıl koyuyorsunuz dondurucuya elimde biraz kabak varda nasıl değerlendireyim
Sağol canım öyle deniycemKabagi kup kup dograman yeterli . Onu hicbir islemden gecirmiyorsun . Direk posetle at zaten kabak cabuk pistigi icin haslayip koyarsan onu erittiginde ezilir dagilir
Sağol canım öyle deniycem
karnıyarık ıcın patlıcanları ılla kızartıpmı koymak gerekıyo, fırında közlesem olurmu ? Deneyen varmı ?