- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
kızlar 12 embriyo oluşmuş 6 si çok iyi kalite dediler 5. günü transfer yapalım dendi dondurup bir iki ay sonra konulsa daha iyi sonuç olmazmı bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim taze ve dondurulmus embriyo arasindaki fark diye nette arastir bende gecende arastirdim aklima takilmisti hangisi daha iyi olur diye. Ama sonuc ikiside ayni kapiya cikiyor. Taze embriyonun riski vucudunuzdaki hormonel dengesizlik olusabilecegi icin tutunmada risk olabiliyormus. Olursa eger doktor dondurma islemine alip hormonlarinizi duzene sokunca transfer ediyormus.kızlar 12 embriyo oluşmuş 6 si çok iyi kalite dediler 5. günü transfer yapalım dendi dondurup bir iki ay sonra konulsa daha iyi sonuç olmazmı bilemedim
pgt ye yollayacak mısın ?kızlar 12 embriyo oluşmuş 6 si çok iyi kalite dediler 5. günü transfer yapalım dendi dondurup bir iki ay sonra konulsa daha iyi sonuç olmazmı bilemedim
sanırım yollamıcam cnm doktorum da hç öyle bişe demedi olur da negatif olursa kromozm genetik baktırıcam ona göre karar veririm artıkpgt ye yollayacak mısın ?
bana da öyle geliyor yaa hayırlısıBana kalsa gelisimleri iyi ve 5.gune ulasan embriyon varsa taze transfer ettir canim. Ben oyle denicem ilkini. Cunki dondurmasi sanki tazesinden daha riskli gibi geliyor bana.
sen bilirsin, doktorlar öyle birşey demez zaten:)sanırım yollamıcam cnm doktorum da hç öyle bişe demedi olur da negatif olursa kromozm genetik baktırıcam ona göre karar veririm artık
Aminn canim hakkinizda hayirlisi olsunnnbana da öyle geliyor yaa hayırlısı
bugün 3. gün cnm 9 tane kalmış doktor pazar 2 sini transfer yapıp kalanları dondururuz dedisen bilirsin, doktorlar öyle birşey demez zaten:)
kaçıncı güne geldi embriyoların 5. güne ulastı mı
hayırlı olsunbugün 3. gün cnm 9 tane kalmış doktor pazar 2 sini transfer yapıp kalanları dondururuz dedi
aminn teşekkür ederim.peki sana bişey sorucam 6 tanesi iyi kalite dedi 5. gün değil henüz kalitesi anlaşılabiliyormu öyle ben 5 gün sonunda yani 5 e ulaşanlar kaliteli diye biliyordumhayırlı olsun
inşallah güzel sonuclar alırsın
bir de kaç gün istirahat ettiniz acabahayırlı olsun
inşallah güzel sonuclar alırsın
bilmemaminn teşekkür ederim.peki sana bişey sorucam 6 tanesi iyi kalite dedi 5. gün değil henüz kalitesi anlaşılabiliyormu öyle ben 5 gün sonunda yani 5 e ulaşanlar kaliteli diye biliyordum
ben 5 gün evdeydim hiç iş yapmadım dinlendimbir de kaç gün istirahat ettiniz acaba