Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.195
14.947
*14 Şubat saat 13.30'da Taksim Fransız Konsolosluğu önünde
*14 Şubat saat 16.00'da Antakya Eğitim-Sen önünde toplanılacak
*14 Şubat saat 14:30'da Adana Barajyolu Ziraat Bankası önünde toplanılacak
*16 Şubat saat 12.00'da Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde
Ankarada'da olacakmış. Güvenpark'ta saat 14:00
Kadıköy'de saat 19:00

http://goo.gl/08W9LM Lütfen Katılın !

ozgecanas.jpg

Merhaba arkadaşlarım, ablalarım..
Az çok hepimiz bu lanet olasıca olayı biliyoruzdur.
Özgecan kardeşimiz Mersin'de üç tane adi, pislik tarafından önce tecavüz edilip daha sonra yakılarak öldürülmüştür.
Ve iki gündür bu olayı sürekli takip etmekten başıma ağrılar girdi, gözlerime yaşlar düştü.
Eminim hepiniz de benimle aynı şeyleri yaşamışsınızdır.
Yarın Özgecan'ın anısına, kadın cinayetlerine bir dur demek için Taksim'de bir yürüyüş gerçekleştirilecekmiş, ve ben de kısmetse katılacağım bu eyleme.
Bu hayvanların, bu canilerin artık toplumda barınmaması için birşeyler yapılması gerekiyor hepimiz biliyoruz.
Ne kadar kalabalık olursak ne kadar çok sesimiz çıkarsa, o kadar dikkate alınırız.
Eğer gelmek isteyen, katılmak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum.
Buna bir dur demek lazım, bu itlerin gözünü korkutmamız lazım.
Yarın saat 13:00 da İstiklal Fransız Konsolosluğu önü buluşma yeri..

Ve lütfen konuyu kapatmayın, taşımayın. En azından yarına kadar..

ozgecanaslan.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlarım, ablalarım..
Az çok hepimiz bu lanet olasıca olayı biliyoruzdur.
Özgecan kardeşimiz Mersin'de üç tane adi, pislik tarafından önce tecavüz edilip daha sonra yakılarak öldürülmüştür.
Ve iki gündür bu olayı sürekli takip etmekten başıma ağrılar girdi, gözlerime yaşlar düştü.
Eminim hepiniz de benimle aynı şeyleri yaşamışsınızdır.
Yarın Özgecan'ın anısına, kadın cinayetlerine bir dur demek için Taksim'de bir yürüyüş gerçekleştirilecekmiş, ve ben de kısmetse katılacağım bu eyleme.
Bu hayvanların, bu canilerin artık toplumda barınmaması için birşeyler yapılması gerekiyor hepimiz biliyoruz.
Ne kadar kalabalık olursak ne kadar çok sesimiz çıkarsa, o kadar dikkate alınırız.
Eğer gelmek isteyen, katılmak isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum.
Buna bir dur demek lazım, bu itlerin gözünü korkutmamız lazım.

Ve lütfen konuyu kapatmayın, taşımayın. En azından yarına kadar..
Bunu bugün duydum, ama tecavüzü bilmiyordum :KK43: Allah'ım korkunç bir şey bu..
Kızın facebook hesabını buldum yorumlarını okudum ne kadar hayat dolu sevimli bir kızmış.. Allah kahretsin böyle pislikleri!!!
İstanbuldayım normalde ama haftasonu için evime geldim İstanbulda olsam katılmaya çalışırdım yürüyüşe..
Vahşet bu, düşündükçe yüreğim daralıyor.. Nasıl bir acıdır bu Allah yakınlarına dayanma gücü versin.. O pislikler de dünyadayken cehennemi yaşasınlar inşallah...

Bunu bugün duydum, ama tecavüzü bilmiyordum :KK43: Allah'ım korkunç bir şey bu..
Kızın facebook hesabını buldum yorumlarını okudum ne kadar hayat dolu sevimli bir kızmış.. Allah kahretsin böyle pislikleri!!!
İstanbuldayım normalde ama haftasonu için evime geldim İstanbulda olsam katılmaya çalışırdım yürüyüşe..
Vahşet bu, düşündükçe yüreğim daralıyor.. Nasıl bir acıdır bu Allah yakınlarına dayanma gücü versin.. O pislikler de dünyadayken cehennemi yaşasınlar inşallah...
Evet o fotoğrafları yorumları okuyunca insanın içi paramparça oluyor.
Nasıl olabiliyor, nasıl böyle birşey yapabiliyorlar diye düşünmekten başıma ağrılar giriyor.

Ne zaman birileri sesimizi duyacak merak ediyorum.. Türkiye de adalet sadece kadın ismi ve adalet saraylarının ismi olarak kalmasın artik..
Rabbimin adaleti şaşmaz ne bir adim geri ne bir adim ileri de, bu heriflerin 3 5 yil yatıp çıkmasına kimin gonlu elverir..
Belki sesimizi bazı yetkililer duyar da, baska Ozgecanlarimizin canları yanmaz...

Allah ıslah etsın boylelerı ıcın ıdam gerı gelmeli...
Böylelerine idam çok hafif, tecavüz et yak öldür, idamla kurtulur bunlar. Bir anda ölmemeleri lazım bunların. Adi pislikler.
Ne zaman birileri sesimizi duyacak merak ediyorum.. Türkiye de adalet sadece kadın ismi ve adalet saraylarının ismi olarak kalmasın artik..
Rabbimin adaleti şaşmaz ne bir adim geri ne bir adim ileri de, bu heriflerin 3 5 yil yatıp çıkmasına kimin gonlu elverir..
Belki sesimizi bazı yetkililer duyar da, baska Ozgecanlarimizin canları yanmaz...
Ya akıl almıyor gerçekten, toplumun canından can gidiyor. Hiçkimse kılını kıpırdatmıyor.
Elimizden gelen tek şey yürümek, başkalarının bir lafına bakar ama olmuyor işte...
Ben de katiliyorum yuruyuse, mezunlar grubumuzla birlikte katiliyoruz. Lutfen musait olan herkes gelsin. Kalabalik olalim ki sesimizi duyuralim.
Evet sırf bunun için açmak istedim konuyu, umarım kapanmaz :KK43:

Böylelerine idam çok hafif, tecavüz et yak öldür, idamla kurtulur bunlar. Bir anda ölmemeleri lazım bunların. Adi pislikler.

Ya akıl almıyor gerçekten, toplumun canından can gidiyor. Hiçkimse kılını kıpırdatmıyor.
Elimizden gelen tek şey yürümek, başkalarının bir lafına bakar ama olmuyor işte...

Evet sırf bunun için açmak istedim konuyu, umarım kapanmaz :KK43:
elın fransasında 12 kışı öldü dıye bızımkıler yurusyus yaptı charlı hepdoya ustelık efendımzıın karkaturunu cızmıslerken....

Dün burada birisi paylaşmıştı bir üyenin tanıdığıymış. tecavüz edilmiş 3 tane insan demeğe dilim varmıyor adi şerefsiz tarafından!

Dünya tarihinde hic kadinlarin toplanip, bir erkege tecavuz edip oldurdugu gorulmedi.
Kadin olarak kendimizi korumak icin her onlemi almaliyiz. Bu siteye uye olmayip okuyan bir cok genc kiz var. Ozellikle onlar icin yaziyorum, lutfen ailelerinizi dinleyin. Lutfen aileniz baski yapiyor diye onlara kizmayin. Lutfen her erkege guvenmeyin. Aşk sevgi sozcuklerine ve seninle evlenecegim vaatlerne kanmayin. Bedensel ve ruhsal hazir olmadan, kendinizden % 100 emin olmadan cinsellige adim atmayin.
Haberlerde duyuyoruz sevgilisiyle birlikte olan kizi erkek arkadasi baska erkeklerle yatmaya zorladi vs gibi dramlari. Bunlar iceberg'in gorunen yuzu. Toplumda nice gizlenmis tecavuz hikayeleri var. Gercekten yasaminizi onemseyin ve gencligin verdigi bir coskuyla daha sonra pisman olacaginiz bir seyi sirf sevgiliniz istiyor diye yapmayin. Kendi guvenliginizi her seyden onemli tutun. Bilmediginiz ortamlarda sarhos olacak kadar alkol almayin. Yolda yururken suphelendiginiz araclardan uzaklasin. Cok issiz yollardan gecmemeye calisin. Yolunuzu uzatin gerekirse. Siz kendinizi korumazsaniz kimse sizi koruyamaz bunu unutmayin. Kadin erkek esittir evet bazi hasta yarayiklar kadini sadece cinsel obje olarak gormektedir bu gercegi es gecmeyin.
Konuyla birebir baglantili degil ama yazmak istedim
Özgecan'a Allahtan rahmet diliyorum. Anne ve babasini ise dusunemiyorum.. Allah sabir versin..Cok ama cok uzuldum gercekten..

Suçu bu şekilde kanıtlanmış pislikler derhal idam edilmeli. Bana kalırsa yaptıklarının aynısı yapılmalı ve öyle öldürülmeliler ama bu çok ütopik olur.
Bence erkeklikleri alınıp topluma, halka teslim edilmeliler.
Ozellikle de o kızın ailesine.
Hapiste yatmak onlara lüks gelir.
elın fransasında 12 kışı öldü dıye bızımkıler yurusyus yaptı charlı hepdoya ustelık efendımzıın karkaturunu cızmıslerken....
Benim derdim sadece kızlarımız, kadınlarımız suan. Tartışmaya sürüklemek istemiyorum her ölüm acıdır ama bu ölüm çok farklı çok. ..

Bence erkeklikleri alınıp topluma, halka teslim edilmeliler.
Ozellikle de o kızın ailesine.
Hapiste yatmak onlara lüks gelir.

Benim derdim sadece kızlarımız, kadınlarımız suan. Tartışmaya sürüklemek istemiyorum her ölüm acıdır ama bu ölüm çok farklı çok. ..
elbette orası oyle..

Ceza almazlar adam gibi bi kaç ay anca ha oda paraya çevirirler belli mi olur ?

Halka vereceksin cezasını onlar verecek başka türlü olmaz bu iş nasılsa 3-5 ay 1-2 yıl yatarım rahatlığı var

İnş içeri girişi olurda çıkışı olmazlar baba oğul bir de ailecek şerefsiz köpek bunlar soyları kurutulmalı !

X