Tecrübeler paylaştıkça güzeldir :D :))

Vira28

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
15
4
Arkadaşlar ben sağlık ocağında aylık iğne yaptırdım . Emziriyorum kızım 1 yaşında kullanıyorum korkular sardı bedenimi yan etkilerinden çok korkuyorum var mı sıkıntı yaşayan :KK43:

Merhaba, emzirirken aylık iğne değil üç aylık iğne yapılıyor diye biliyorum epey araştırdım, aylık iğne sütü azaltıyor çünkü

Bende yeni doğum yaptım iki aylık bebeğim, üç aylık iğne düşünüyorum

3 aylık olanlar kısırlık yapıyormuş cnm o yüzden doktorum önermedi :KK43:

doktorunuz sorun olup olmayacağı konusunda uyarırdı sizi. ama her halükarda hormon içerdiği için fizyolojik psikolojik değişimler yşabilirsiniz.

Bu konuyu cok arastirdim bende emziriyorum aylik igne sutun azalmasini ve kalitesini dusurdugu icin 3 aylik igne tavsiye ediliyor ben yillardir aylik igneyle korunurdum suan emzirdigim icin 3 aylik igneye dondum ve memnunum
Bu arada hap,spiral,aylik igne,kondom olmak uzere her tur yonteki deneyen biri olaraak en iyisinin igne olduguna karar verdim cokta memnunum

İnş bende sorun yaşamam 2 aya başladım :S ilerde kas hastalığına yol açıyormuş ve tedaviside yokmus bi arkadaş öyle olmus :S of bu kadınların sorunları hiç bitmiyor :KK43:

iğneler benim hormonlarımı altüst etti 45 gün adet gördüm hiç kesilmeden doktorum kızdı bana hap kullanmamı önerdi benden size tavsiye asla kullanmayın emziriyorsanız hap var emziren anneler için

X