Tecrübeli anneler ve hamişler bi bakarmısınızz yardıım :(

Canım hint kınasını araştır çok rahatsız oluyorsan ama sakın normal boyalarla boyama

Watsonsta görmüştm saç rimeli diye bisey var beyaz kapatmak icin geçici çözum olabilir watsons varsa yaşadgniz yerde bi bakin isterseniz

6+1 haftalık hamileyim arkadaşlar.hamileyken saç boyamak zararlımı? Boyayanlarınız oldumu?? Keyfi diil saçlarımda beyazlar çok yani ırsi o yüzden boyamam gerek ama tehlikelimi diil mi bilmiyorum??
canım benim doktorumun ilk söylediği şeydi saçlarını boyamamam gerektiği. Yani öyle 3 ay, 5 ay falan da değil. BOyama dedi. Ben zaten innamıyorum o bitkisel vs dedikleri boyalarada. Bence boyama derim. Beyaz olsun ne olacak ki. 9 ay geçsin boyarsın. Benim fikrim tabi ki

Benim doktorum 3. Ve 6. Ayın sonunda bir de doğum öncesi izin veriyor. İlk 3 ay kesinlikle olmaz diyor. Bencede idare etmeye çalışın

Benimde dolu beyazım var. Kuaförüm bitkisel boya diye bişey yok. Kimyasalı daha az olanı var dedi. Şimdilik vazgeçtim.

Anladım kızlar çok sagolun boyamıcam artık öncelik miniğimiz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…