Bebek Beslenmesi Tecrübeli erkek anneleri bakabilir mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sgundez

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
318
133
18
42
Merhaba kızlar erkek bebek tecrübem olmadığı için tedirgin oldum.oğlumun testisi büzüşük ve sert.daha önce böyle değildi ilk defa böyle görüyorum.internette net bir bilgi bulamadım.bana yardım eder misiniz?normal mi ,dr.a gitmeli miyim?

Zaman zaman oluyor öyle. Benim oğlumun da oluyor arada... Tam toparlanmış şekilde oluyor dimi?

Önemli birşey değildir ben sorma gereği bile duymamistim. Ama rutin kontrolünde bir sorun isterseniz.

Zaten Dr. Unuz her kontrolde yumurtalıkların ama bakiyordur . Bir tuhaflık olsa söylerdi.

İlk bebekte her şeyi inceliyor insan. Ben öyleyim :)
Rabbim sağlık versin hepsine.

Üşüyünce oluyor genelde. Devamlı o şekilde olsa sıkıntı olurdu da arada bir olmasında sorun yok.

Evet genelde sogukta, usuyunce altina soguk islak mendil vurdugunda oluyor. Sicakta kendini rahat birakiyor. Ama surekli oyleyse dr goster inmemis testis olabilir benim oglumun oyleydi 1 yasinda kendi kendine duzelir dedi doktor suan testisleri indi ve hersey normal

Soğukta toplanırlar :halay:bende onu doktora sordum soğuk geliyorsa toplanır deyip uflemisti yukarı doğru toplanmıştı çok utanmıştım:KK53::KK53: normal yani korkulacak bişey yok :anne:

Back
X