tecrubeli hamilelerden cevaplar alalim...

tosun_yasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
135
4
46
Hollanda
selam kizlar bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenenler sizdeki degisiklikler nelermis ogrenelim ve karsilastirma yapalim kizda ne hissediliyor ne oluyor erkekte ne oluyor......( dipnotta geceyim her hamileligin herkeste farkli oldugunu biliyoruz elbette ama bizimki merak iste....mesela erkekte karni sivri kizda yayvan olurmus onun gibi seyler)

Evet bunu ben de merak ediyorum,inşallah bebeğimin cinsiyetini öğrendiğimde yazarım farklılık olabilecek durumları=)siz öğrendiniz mi peki?

Ben hamileliğimin ilk zamanlarında turşu, limon gibi eksili seyler cok tüketiyordum canım cok istiyordu. Tatlıyı cok sevmeme rağmen hic yemiyordum canım istemiyordu.
Simdi 28. Haftadayim hala da tatlı cok tüketmiyorum canım çekmiyor, ve kızım olacak :)

bende ilk zamanlarrr turşu yiyordm ve karnım yayvan doktor kız gibi dedi ama kesin değil hayırlısı bakalım :) bu arada 19+1 haftalığım 5 aylığız

benim hamileligim rahat geçti mide bulantısı aşerme gibi şikayetlerim hiç olamadı. cildimde sivilce falan olmadı gayet berrak bir cildim oldu. siyat noktalarım kaç metre oteden beni rahatsız ederdi artık dikkatimi çekmiyor.basenlerime dogru genişleme olmadı sanki . herkes erkek olcak demişti. evet erkek olcak benim bebegim.

eşimle tam birleşme olmadı arkadaşlar.vajinusmus olduğumu düşünüyorum.bi yere kadar geliyor sonunu getiremiyorum. fakat dün yaptığım idrar testinde iki çizgiyide net gördüm.sabah yaptım testi ilk idrar değildi gerçi ama. birde arada bel ve kasık ağrılarım oluyor sanki regl olacakmışım gibi. sizce hamile miyim. günümde 7 gün geçti buarada.testi dün yaptım

ılk ıdrar cokta onmlı deıl cıkan cıkar zaten testı yapmadan kac gun once brbrlk oldu resmını koyblrmsn testın

eşimle tam birleşme olmadı arkadaşlar.vajinusmus olduğumu düşünüyorum.bi yere kadar geliyor sonunu getiremiyorum. fakat dün yaptığım idrar testinde iki çizgiyide net gördüm.sabah yaptım testi ilk idrar değildi gerçi ama. birde arada bel ve kasık ağrılarım oluyor sanki regl olacakmışım gibi. sizce hamile miyim. günümde 7 gün geçti buarada.testi dün yaptım

olma ihtimalın yüksek . hatta doktora gittiginde keseyi bile görebilirsin. 7 gün geçmiş. eger düzenli adet görüyorsan . beklemek istemezsen özelde kan testi yaptır istersen.

bende çok bakmıştım cinsiyetimizi öğrenmeden:1: hanımlar 6. aya kadar arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyordu sivri yani karnım.. ama ilk aylarda çok ekşili yedim şimdi herşeyi yiyorum eşim ilk aylarda tatlı getiriyordu erkek olsun diye :1::1: ama yiyemiyordum:52:

ekşi istedim ekşi yedim
yayvan toplu bir karnım var..
ve allahın izniyle kızım olacakk..
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Back
X