tecrubeli hatunlar bakar misiniz???

beta123

allahim bana yeter...
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
113
87
35
Kizlar merhaba..
49 gun once normal dogumla kizim dunyaya geldi.:nazar:
malum kirkimiz cikto yani. Cok aferdersiniz ama esimle ilk birlikte iki uc damla pembe bir akinti geldi. Daha sonraki birliktelikte koyu kan geldi. bir iki gun devam etti.Ucuncu birliktelikte de bildigimiz adet gibi kanama oldu. Vajina icerisinde de disinda da dikislerim biraz fazlaydi.
Normal dogum yapan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen akil verin.Bu kanamalar normal mi sizde yasadiniz mi?
dogum psikolojisini atlatamadim bundan dolayi normal ve cogu kisinin yasadigi bir durumsa dra gitmek istemiyorum.
Hepinizu opuyorum. Musait oldugum zamanlarda hemen girip bakar cvp atarim ins...:KK24:

Kizlar merhaba..
49 gun once normal dogumla kizim dunyaya geldi.:nazar:
malum kirkimiz cikto yani. Cok aferdersiniz ama esimle ilk birlikte iki uc damla pembe bir akinti geldi. Daha sonraki birliktelikte koyu kan geldi. bir iki gun devam etti.Ucuncu birliktelikte de bildigimiz adet gibi kanama oldu. Vajina icerisinde de disinda da dikislerim biraz fazlaydi.
Normal dogum yapan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen akil verin.Bu kanamalar normal mi sizde yasadiniz mi?
dogum psikolojisini atlatamadim bundan dolayi normal ve cogu kisinin yasadigi bir durumsa dra gitmek istemiyorum.
Hepinizu opuyorum. Musait oldugum zamanlarda hemen girip bakar cvp atarim ins...:KK24:
Hatun olarak bi ben varm , digerlerine kiran girmis zanlimca :oops:
3 sezercigim var yani sezeryan, benimde 40 im 50 im 60im vikmisti odedigin kanama yuzunden , rahim ici bazen zor toparlaniyor. Devam ederse muhakkak doktora git derim.
Bebegini gule gule buyut canim.

Hatun olarak bi ben varm , digerlerine kiran girmis zanlimca :oops:
3 sezercigim var yani sezeryan, benimde 40 im 50 im 60im vikmisti odedigin kanama yuzunden , rahim ici bazen zor toparlaniyor. Devam ederse muhakkak doktora git derim.
Bebegini gule gule buyut canim.

Tsk ederim canim.
kan gorunce cok tirsttim. Ne yalan soyleyim biraz bekleyim. Devam ederse dra mecbur gitmekten baska carem yok.

Tsk ederim canim.
kan gorunce cok tirsttim. Ne yalan soyleyim biraz bekleyim. Devam ederse dra mecbur gitmekten baska carem yok.
Insallah benim gibi olmazsin , zaten 40 gun bekleyip bide 2 ay extradan beklemek esimide benide yipratmisti, 3 cu bebegimden sonra tuplerimide baglattim simdi rahatim sukur, benim rahim ici yapisikligim da vardi sezeryanlarda cok kotu kan kaybediyodum atlattim , cocuklarimi buyutup oturuyorum. Senin ilk mi.

:emir_bebek:Allah analı babalı büyütmeyı nasıp etsıncanım bende aynı sorunları yaşadım ama fazla kanamam olmadı yined dr gitmeni tavsiye ederim sonradan psikolojik olarak geciyo.Gecmese bu kadar kadın nasıl doğururdu üst üste

2 normal doğum yaptım . Dr a gitmenizde yarar var hem kontrol olmuş olursunuz.Korkmayın geç tedaviden iyidir.

X