• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli olanlar siz bilirsiniz bence. .

neden annelerinizi bu kadar yonetmeye calisiyorsunuz ki, cok itici.

hem neden arassinlar ki,
sonra onlar arasip dugunde sunu boyle yapalim, bunu soyle yapalim deyince de; bu sefer gencler, ama aileler cok karisiyorlar diyorlar.
Ortak noktasi olmayan iki kadin arasip ne konusacaklar, anca sizden konusurlar ki bu da sizin acinizdan hos olmaz.
Bence bosuna irdelemeyin.

Bence birdaha böyle bi buluşma yapmayın.
Çok gerekli mi sizce?
Zaten aile olacaksınız her sey zamanla olur zorlamaya gerek yok.
Allah izin verirse ömür boyu berabersiniz zaten herkesin anlatacağı konuşacağı şeyler olur zamanla.
Çok irdelemeye gerek yok o bu kadar konuştu vs.diye.
Sonuçta yaşlı insanlar bizim gibi hemen kaynasamayabilirler.

merhaba canlar

dün nişanlımla anneleri aldık kahve içelim dedik.. Uzun zaman aklımızdaydı.. hem kaynaşsınlar vesile olalım dedik.. yani en azından adım kısmını biz halledelim dedik bu saatten snra kendileri bilirler artık.. hem de anneleri şöle alalım karsılıklı gezelim modundaydık..
neyse her şey yolunda bir sıkıntı yok muhabbet sohbet vs ama genelde nişanlımla hep ben sohbet ettik.. ya da nişanlımn annesi hep benmle etti sohbeti annemle arada 2-3 cumle laf etmedi modu olmasın diye.. aralarında yaş farkı var benim annem daha buyuk..
kadın hep neler çektgnı anlattı annem anlatınca dinler gibi oldu vs vs.. yani genel olarak guzel geçti ama bu durum açıkçası beni rahatsz etmesinden çok değişik bir şey oldu adını koyamadıgım.. Anneme sordum güzel geçti vs vs dedi benm annem kötu dusunmez saftr sessizdir.. sonra belki artık araşırsınız dedim kızım bir şey olmayınca arama da olmaz ki dedi belki evlendikltn snra .. Nişanlım annesine dünürünn köyune gidersin dedi kadın gideriz ederiz modu hiç olmadı öylece sessiz kaldı.. Nişanlma söyledi annen annemle pek sohbet etmedi dedim yok canım dertleşecek insan arıyor dedi bende uzatmadım çok. . konu kapandı.. Ben mi irdeledim acaba ? pek anlam veremedim. .

Eğer sorun yaşamak istemiyorsanız düğünden önce ve sonra aileleri mümkün olduğu kadar az yanyana getirin... Ne kadar uzak o kadar mutlu...

Ay bunlar niye konuşmuyoooo diye doktora götürmediğiniz kalmış bi :KK69:

merhaba canlar

dün nişanlımla anneleri aldık kahve içelim dedik.. Uzun zaman aklımızdaydı.. hem kaynaşsınlar vesile olalım dedik.. yani en azından adım kısmını biz halledelim dedik bu saatten snra kendileri bilirler artık.. hem de anneleri şöle alalım karsılıklı gezelim modundaydık..
neyse her şey yolunda bir sıkıntı yok muhabbet sohbet vs ama genelde nişanlımla hep ben sohbet ettik.. ya da nişanlımn annesi hep benmle etti sohbeti annemle arada 2-3 cumle laf etmedi modu olmasın diye.. aralarında yaş farkı var benim annem daha buyuk..
kadın hep neler çektgnı anlattı annem anlatınca dinler gibi oldu vs vs.. yani genel olarak guzel geçti ama bu durum açıkçası beni rahatsz etmesinden çok değişik bir şey oldu adını koyamadıgım.. Anneme sordum güzel geçti vs vs dedi benm annem kötu dusunmez saftr sessizdir.. sonra belki artık araşırsınız dedim kızım bir şey olmayınca arama da olmaz ki dedi belki evlendikltn snra .. Nişanlım annesine dünürünn köyune gidersin dedi kadın gideriz ederiz modu hiç olmadı öylece sessiz kaldı.. Nişanlma söyledi annen annemle pek sohbet etmedi dedim yok canım dertleşecek insan arıyor dedi bende uzatmadım çok. . konu kapandı.. Ben mi irdeledim acaba ? pek anlam veremedim. .
Bızımkıler 7-24 beraberdi sonra noldu hop şuan konuşmuyolar.Çok samimi olmalarına gerek yok

Back
X