Tehdit ediliyorum kendımımı oldüreyim

Tehtidedilen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
39
7
28
Çok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya

Çok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya

şu an ne yapabileceğine değil de
ne yapmaman gerektiğine cevap verebilirim
sakın boyun eğme!!! tehditlerine boyun eğme!!! yoksa çok çok çok daha kötü şeyler olur!!!!!

şu an ne yapabileceğine değil de
ne yapmaman gerektiğine cevap verebilirim
sakın boyun eğme!!! tehditlerine boyun eğme!!! yoksa çok çok çok daha kötü şeyler olur!!!!!
Napıım sımdı ben hıcbırs bılmıyorum aılemın haberı olmadan halledebılır mıyım

1. Savciliga git.

2. Korktugunu belli etme. Hiiiiiiiiiiiiiiic takma. Arayinca de ki, kimse sana inanamaz, ayrildik diye iftira attigini soyler gecerim, kimse seni ciddiye almaz dostum, elinden geleni ardina koyma de. Her yerden engelle, gerekirse numarani degistir , sana ulasamazsa santaj da yapamaz.

Hic korkma, konussa bile iftira atiyor ayrilmayi sindiremedi der gecersin.

sakin ol öncelikle. ailene anlat durumu ama tüm detaylarıyla değil tabi. musallat oldu sapığın teki, saçma sapan tehdit ediyor korkuyorum falan de. sen önce davranırsan daha sonra duyacakları şeylerin uydurma ve iftira olduğunu düşünürler. sonra ailenle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun.

hemen o pisliği ara ve Savcılığa gıttıgını söyle. telefonu kapat ve şikayet dılekçesi yazıp Savcılığa başvur....sonra yiyorsa yaysın eger göruntu varsa...18den buyuksun tek basına gıdebılırsın....sen sıkayet ettıkten sonra savcı o pisliği aldırtacaktır yanına ıfadesı ıcın

1. Savciliga git.

2. Korktugunu belli etme. Hiiiiiiiiiiiiiiic takma. Arayinca de ki, kimse sana inanamaz, ayrildik diye iftira attigini soyler gecerim, kimse seni ciddiye almaz dostum, elinden geleni ardina koyma de. Her yerden engelle, gerekirse numarani degistir , sana ulasamazsa santaj da yapamaz.

Hic korkma, konussa bile iftira atiyor ayrilmayi sindiremedi der gecersin.
Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor

Ailen sorun değildi cinsellik yaşarken şimdi niye sorun şu erkeklere şu rahatlığı vermeyin artık

Gitcen savcılığa dellilerinle onlar yönlendirir seni zaten

Ayrıca ailen sana sahip çıkar her zaman elin yabancısı değil

sakin ol öncelikle. ailene anlat durumu ama tüm detaylarıyla değil tabi. musallat oldu sapığın teki, saçma sapan tehdit ediyor korkuyorum falan de. sen önce davranırsan daha sonra duyacakları şeylerin uydurma ve iftira olduğunu düşünürler. sonra ailenle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Ailem mahvolur ya bır anlık genclık hatası benı ne hallere soktu tek bunu halldemez mıyım

korkma.
benim eski erkek arkadaşım çekindiğimiz tüm resimlerimizi akrabalarıma aileme ve hatta eşime bile yolladı.
herkes gördü.
eşim ve ailem yanımda şükürler olsun ki.
akrabalarıma gelince,
duyduğuma göre bana kızgın ve öfkeliymişler.
hatta beni istemiyorlarmış.
ama savaştım ve bu süreçte korkup hiç ona yenilmedim.
konuşma.
görüşme.
iletişime geçemesin senle.

Belliki psıkopat..Annenn telfdan engelle..Seni mahvederim bıdaha beni rahatsız etme de..Suç duyurusunda bulunn,ailenızde güvenebılecgnz bırıne anlatın.

Ailen sorun değildi cinsellik yaşarken şimdi niye sorun şu erkeklere şu rahatlığı vermeyin artık

Gitcen savcılığa dellilerinle onlar yönlendirir seni zaten

Ayrıca ailen sana sahip çıkar her zaman elin yabancısı değil
Ben kndımı yeterınce sucladım zaten şu an bır yol arıyorum

Ya arkadasım telini bi değiştirsene.sana ulaşamasın.tehdit edersede neyaparsan yap ailem arkamda defol pislik de kapa suratına.hiçbir sey yapamaz merak etme.değiştir teli.bi kac gün uzak bi yere git kal.ailene de söyle bir sapık beni tehdit ediyor.telefonla arıyor telimi değiştiricem de .onları da arkana al beraber gidin savcılığa.hiç bişey olmmaz sen korkma azcık akıllı ol güclü ol

Elımde gızlıce cektığı goruntuler olduğunu soyluyor

O zaman aradiginda diceksin ki , canikom b.ku yedin o goruntuleri cekmek suc bakalim savciliktakiler bu konuda ne diyecek??

Hemen, hic vakit gecirmeden bugun simdi savciliga git. Goruntuleri de soyle.

Goruntuleri gordun mu ki? Ben zannetmiyorum, yoksa santaj yaparken al bunlar da goruntuler diye sana da gonderirdi.

Mutlaka engelle , telini degistir. Sana ulasamazsa nerden santaj yaoacak ki?

sakın o hayvana korktuğunu belli etme sakın. Ortaya çıkarsada yapacak bişey yok ailen o senin her durumda kabullenir ölmeyi falan düşünme 18den büyüksen ailene ihtiyacın yok git savcılığa dilekçeni ver hemde hemen yalansız dolansız anlat durumu

X