- 22 Nisan 2015
- 39
- 7
- 28
- Konu Sahibi Tehtidedilen
Çok kotuyum çok erkek arkadaşımla geçenlerde ayrıldık benımle bırlıkte olduğunu herkese anlatmakla tehtıd ettı yalvardım anlatmasın dıye sonra dun benı aradı senı affedıcem soyle nasıl affedıım orospu falan dedı sureklı hakaret edıyor ben Afffet ıstemıyorum dedım demek oyle ha herkese yayacam dedı kızlar nolur benı kotulemeyın bılıyorum yaptığım çok yanlış çok pişmanım bende sımıdde guya affettı ama elimde goruntu var dıyor sureklı bana kufur edıyor hakaret edıyor tehtıd edıyor bundan sonra prezervatıfı bıle sen alacaksın dıyor resmen ilişkiye zorluyor hukuksal olarakda napabılırım bılmıyorum dun ıntaar etmeyı dusundum aılem var onlara bunu yaşatamam ama yapmazsam oğrenılırsede kımsenın yuzune bakamam çok utanıyorum onu mu öldürtiim ben napıım herseyı dusundum çıkış yolu bulamıyorum ağlamaktan artık mahvoldum telefonumu kapatıyorum annemı falan arıyor şerefsız benle konuşmak için napıcam ben suc duyurusunda bulunursam yanımda aılem olmak zorunda mı 18 den buyugum ve ne cezası alır kı elımde bana hakaret mesajları var en agır kufurlerı ettığı falan napıım ben kızlar ya